Turbo serwis

14 Paź 2015, 09:36

Witam forumowiczów. Ostatnio z moim autem miałem kilka napraw a tu jeszcze jedna, chyba najgorsza. Rozsypała mi się turbina jestem na etapie szukania dobrego turbo serwisu. Z tego co wiem nie które serwisy polecają się na wymianę oryginalnych części jednak nie zawsze takie montują do turbiny. Szukam sprawdzonego uczciwego serwisu turbo. Pozdrawiam
Kudyk
Obserwowany

Auto: Audi A6 C6

14 Paź 2015, 14:18

WRCS w Tarczynie, korzystałem i jestem w pełni zadowolony. Mój mechanik wysyła wszystkie turbiny do nich i jeszcze nie było reklamacji, więc polecam
tomekk29
Początkujący

Prawo jazdy: 04 08 2003
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Saab 95
Silnik: 2.3 t 185KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna

01 Lis 2015, 11:24

Polecam Turbo serwis Melett autoryzowana stacja Bosch Diesel Service - Pawlik w Stalowej Woli robię u nich wszystkie turbiny i jak dotąd żadnej reklamacji, a często też poprawiają po innych. Ceny umiarkowane jak za regenerację turbosprężarek, oryginalne części Meletta to zaleta tego warsztatu. A dla mnie świetny układ bo robią wysyłkowo na wymianę. Jak masz nadal problem to się nie zastanawiaj maja też stronę internetową. :ok:
SEBA6
Nowicjusz

Miejscowość: Mielec
Auto: Mercedes e klase
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota AA 1936 rok
    Napędzana 3,4-litrowym silnikiem z 6 cylindrami Toyota AA była pierwszym samochodem tego producenta. Prototyp wybudowany w domowych warunkach został zaprezentowany podczas pokazów w Tokio. Razem z modelem AA premierę ...