Turbo serwis Wrocław

04 Maj 2016, 13:28

Witam wszystkich serdecznie. Mam uszkodzona turbinę w samochodzie. Dokładnie chodzi o to że bardzo gwiżdże. Ten gwizd zaczyna irytować sąsiadów więc postanowiłem podjechać do [ warsztatu] . Niestety nie dowiedziałem się jaki może być koszt naprawy tylko takie ogólne koszty. Chodzi o to że nie wiem czy regenerować czy szukać używanej nowej. Jakie jest wasze doświadczenie w tej sprawie. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 04 Maj 2016, 19:57, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Bojax
Obserwowany

Auto: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5 CRD

29 Sie 2016, 16:47

Bojax napisał(a):Chodzi o to że nie wiem czy regenerować czy szukać używanej nowej
Oddać do regeneracji lub kupić nową. Używana może długo nie pociągnąć, a jak dobrze zregenerują to dostaniesz gwarancje i dłużej pojeździsz.

Rozumiem, że chodzi o sprężarkę od silnika 2.5 CRD?
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze crossovery w Polsce – styczeń 2017
    W pierwszym miesiącu 2017 roku rynek nowych samochodów odnotował kolejne wzrosty. Sprzedaż na poziomie przekraczającym 41 tys. sztuk oznacza, że był to najlepszy styczeń od 10 lat. Popyt generowany jest głównie ...
    Wodór - ekologiczne paliwo przyszłości
    W dobie zanieczyszczeń i coraz większych problemów ekologicznych naszej planety, podjęto decyzję o elektryfikacji pojazdów. Ten proces już się zaczął, ale ogromnych trudności przysparza konstruktorom znaczna ...