witam wszystkich! jestem tu nowy wiec zaczne od nico starszych moich pracek:)
Dacia Logan PICK-UP. zrobiona na konkurs organizowany przez magazyn MAXI-TUNING ktory wygralem.
co tu duzo mowic...mysle ze wiecie co robic jest troche c/p, troche brusha.wszystko co c/p modyfikowane badz rebrushowane. to mial bym tylko quick chop ale mysle ze fajnie wyszlo.
Bardzo fajne pracki, nie chce mi się dodawać komentarza do drugiej, bo ogółem obie są naprawdę przyjemne dla oka... Tylko takie małe pytanie, jesteś może zarejestrowany na Digart??
Renault Master najlepszy w swojej klasie - raport DEKRA 2017 W tym roku Raport Samochodów Używanych DEKRA 2017 oceną objął łącznie 500 modeli samochodów. Renault Master drugi rok z rzędu zwyciężyło w klasie samochodów dostawczych. Stowarzyszenie rzeczoznawców ...
BYD e6 - elektryczny samochód o dużym zasięgu Pierwsza w Polsce prezentacja w pełni elektrycznego samochodu BYD e6 odbyła się w dniach 9 – 10 lipca w czasie konferencji "2012 International Symposium on Electric Vehicles – Triple Helix Activity Research; Energy-Technology; ...
A tak pytałem, taka stronka (niemała), zrzeszająca artystów... Ja tam czasem coś załączam, ale raczej jako typowa fotografia, niż przeróbki graficzne... Ale pracki naprawdę godne uwagi Na DigArt organizują co jakiś czas konkursy, więc może warto spróbować też tam??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.