Witam mam problem z autem ponieważ stuka mi coś przy skręcaniu na maxa. Wymieniłem przeguby zewnętrzne, amortyzatory, łączniki stabilizatora, wahacze a przed chwilą przeguby wewnetrzne i dalej jest to samo możecie mi powiedzieć co jest tego przyczyną? Końcówki drążków kierownicy są ok. VW Bora 1.9 z 99r
EvoLoN napisał(a):stuka mi coś przy skręcaniu na maxa
Stuka z tej strony w którą skręcasz czy z drugiej? Czy też zupełnie gdzie indziej? Wymieniłeś sporo rzeczy, zerknij jeszcze może na mocowania McPhersonów. Nie wiem skąd dochodzi to stukanie i z jakimi częstotliwościami ono jest ale czasem zdarzają się stuki np. jak są słabe poduszki skrzyni. Posprawdzaj też wszystkie osłony czy nie są gdzieś lużne.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Daltonista na drodze - czerwony, żółty i zielony Prawidłowa interpretacja kolorów w pewnych okolicznościach drogowych bywa kluczowa dla zachowania bezpieczeństwa. Zdarza się to głównie, gdy zasady na drodze wyznacza sygnalizacja świetlna. Jak radzi sobie w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.