Witam niedawno moje polo wróciło z warsztatu gdyż wymieniałem parę części gdyż miałem ciekawą okazje cenową i mam teraz dość szybki wozik.
Więc chciałbym coś jeszcze zrobić z wyglądem by to dobrze pasowało, na lato mam ładne felę 14.
Ale kurcze nic nie przychodzi mi do głowy co by tu zrobić by to ładnie wyglądało bo wiochy nie chce.
Nic piękniejszego, jak fabryczne autko z pięknymi felgami !To co pasuje np. SUBARU może nie pasować innym autkom.Ja bym nic nie kombinował,żadnych spoilerów.Polo najładniejsze takie jakie jest.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Nowy Opel Astra Sedan z Gliwic 20 sierpnia 2012 o 6:00 rano, z taśmy produkcyjnej zakładu Opla w Gliwicach zjechała pierwsza Astra Sedan, dając tym samym początek seryjnej produkcji piątego z modeli wytwarzanych obecnie w zakładzie. Elegancki sedan, w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.