W komisie RENAULT sprzedali mi bubla !!!

21 Maj 2010, 19:56

Witam!!!

Na drugi dzień po zakupie zgłosiłem intensywne kopcenie z rury wydechowej. W odpowiedzi usłyszałem, iż była wymieniana turbina i pewnie dostało się do baku odrobine oleju :???:
Poradzono mi , żebym zatankował porządne paliwo i wyjeździł (że niby przejdzie).

Okazało się, że szlag trafił silnik i pierścienie olejowe , jednym zdaniem SPRZEDALI MI BUBLA!!! Zarządali za naprawe wstępnie 4.000 zł , jestem w szoku :cry:

NIe pojeździłem nim nawet trzy dni, teraz stoi u nich w naprawie już 5 tydzień. Czy mam szanse na zwrot kasy :?: do kogo się zwrócić :?: Co radzicie :?:
Proszę o odpowiedź
dambrzez
Nowicjusz

Miejscowość: Śląskie

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota Yaris 1,5 Dual VVT-iE o mocy 111 KM
    Nowa Toyota Yaris napędzana jest między innymi produkowanym w Polsce silnikiem benzynowym o pojemności 1,5 l i mocy 111 KM. Motor jest o 10 proc. mocniejszy od silnika 1,33 z poprzedniej wersji modelu. Dzięki temu samochód ...