Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Powinieneś posiadać w tej nawigacji wyjście wideo do podłączenia kamerki ale podaj jeszcze dokładnie jaki dokładnie ma ona model? Co do kamerki cofania to są do tego modelu dedykowane kamery z całym okablowaniem np. MaxiCam CA9873 NTSC.Mi3W napisał(a):1.Czy w Mercedesie w203 wersja przed liftem w oryginalnej radio-navi idzie jakoś zamontować kamerę cofania?
Musiałeś zmienić w ustawieniach podczas zabawy. Wchodzisz w komputerze w "menu lighting" i będziesz miał dwie opcje do wyboru manual i constant. Ustawiasz pokrętło od świateł na pozycję 0 i w komputerze opcję constant. Po tym świetła powinny automatycznie włączać się po uruchomieniu silnika lub zapłonu tu już nie pamiętam dokładnie ale nie będziesz musiał pamiętać o ich włączaniuMi3W napisał(a):2. Bawiłem się ostatnio w ustawieniach i coś zepsułem mianowicie gdy go kupiłem w pozycji 0 świateł same się one zapalały a teraz muszę to robić ręcznie, wie ktoś jak to spowrotem ustawić?
Jaki masz tam silnik? Jest bagnet oleju, bo przeważnie ich nie było i mając taki bagnet można sprawdzić poziom odkręcając odpowiedni korek i wsadzając go tam w celu wykonania pomiaru. W innym przypadku musisz wykonać pomiar wchodząc w menu serwisowe na zegarach i odczytać tam poziom oleju.Mi3W napisał(a):3. Wiem że głupie pytanie próbowałem już z internetem ale coś chyba robię źle, napisałby mi ktoś instrukcje jak sprawdzić poziom oleju?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki MERCEDES. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne MERCEDES