Walnięta szyba i dylemat...

28 Mar 2012, 14:54

Nie ma problemu :)

Jeszcze jedna rada, w zależności od TU w którym masz ubezpieczenie będą cie wysyłać do warsztatu z Twojej okolicy, dowiedz się jakiego producenta szybę chcą ci założyć, jeśli będzie to Nord Glass to odradzam, szyby kiepskiej jakości, cienkie szkło, mam złe doświadczenia z produktami tej firmy, same potrafią pękać albo pojawiają się zniekształcenia w polu widzenia, szczerze polecam Pilkington albo Securit. Możesz to zastrzec w trakcie zgłaszania szkody.

Pozdrawiam
AUTOSZYBY
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 03 2000
Auto: Chrysler Pacifica 4.0

28 Mar 2012, 18:13

Jeszcze raz dziękuję, o tym na pewno nie wiedziałem. Polisę mam w Warcie, może nie jest to najlepsze TU, ale chyba nie będą robić problemów? I jeszcze raz wielkie dzięki za porady :D :mrgreen: 8)

EDYTA: A zapomniałem jeszcze zapytać, czy możliwy jest zakup takiej szyby z przyciemnianym pasem u góry? Bo taką właśnie mam a w aucie i zależy mi, żeby taką dostać. I o ile może być ona droższa od "zwykłej"?
smarekxy
Początkujący

Miejscowość: podkarpacie
Prawo jazdy: 29 09 2000
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 VCDI 175KM

30 Mar 2012, 07:40

smarekxy napisał(a):A zapomniałem jeszcze zapytać, czy możliwy jest zakup takiej szyby z przyciemnianym pasem u góry? Bo taką właśnie mam a w aucie i zależy mi, żeby taką dostać. I o ile może być ona droższa od "zwykłej"?

Z tego ca mam w katalogu to dostępne są tylko szyby zielone z niebieskim pasem przeciwsłonecznym na górze
AUTOSZYBY
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 03 2000
Auto: Chrysler Pacifica 4.0

10 Kwi 2012, 19:46

Ja bym zrobił zdjęcia.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Citigo - nr 1 w segmencie aut mini!
    SKODA Citigo zajęła 1. miejsce pod względem sprzedaży w segmencie A na polskim rynku w styczniu 2013 roku. Model Citigo od momentu wprowadzenia na rynek cały czas zajmował bardzo wysokie pozycje, jednak pierwszy raz udało ...
    Czy opłaca się kupować opony używane?
    Zakup opon z drugiej ręki to tylko pozorna oszczędność. Kupowanie używanych opon i jazda na nich to najgorszy sposób na szukanie oszczędności przez kierowców. Jazda na używkach to za duże ryzyko. Kupujący nic ...