Wasze linki do ciekawych stron

31 Mar 2014, 22:45

Witam

Wrzucajcie linki do stron, które w jakikolwiek sposób są ciekawe/przydatne/nieznane i którymi chcecie się podzielić:

locate.pl/5a249 - zlokalizuj telefon na mapie (działa ale dokładność dokładność +/- 100m) po numerze telefonu

facebookcheck.pl - sprawdź kto najczęściej ogląda Twój profil na FB (coś dla szukających dziewczyny, można sprawdzić, która Cię najczęściej obczajała). U mnie najczęściej obczajały mnie byłe :D

Wrzucajcie wasze!
DiabloII
Obserwowany

Auto: Audi A4
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna

28 Maj 2014, 13:27

Ja jakiś czas temu kupiłem sobie kilka koszulek w tym sklepie:
http://www.megakoszulki.pl/ - wybór interesujących modeli bardzo duży, dostawa szybka tak więc byłem bardzo zadowolony z zakupu.
Koszulka również całkiem całkiem - powiedziałbym,że nawet ciekawiej prezentuje się na zywo niż na zdjęciu. Widać również,że jest dobrej jakości.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

10 Cze 2014, 11:29

Niewątpliwy hit tego lata!

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Ewa Chodakowska i jej treningi. Ćwiczycie? ;)

Zdjęcie

Typowy związek - klasyka! :P

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

aa11
Nowicjusz

Auto: Maluch

22 Gru 2014, 21:34

na pewno są tu ludzie z Mazowsza i nie wiedzą jak dużo jest strojów regionalnych w ich okolicy. Można sie o tym przekonać na stronie internetowej HecaKieca.pl
jacus19
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 01 01 2001

04 Wrz 2024, 12:01

Witajcie napewno nie jedna osoba jest kolekcjonerem czy to antyków, sztuki lub innych bibelotów związanych z pasjami, lub po prostu szuka akcesoriów do oldtimerów, wiec ja od siebie zapraszam na www.thingsmore.org
thingsmore
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Magazyny energii z baterii samochodowych
    Toyota i Chubu Electric Power zawarły porozumienie w sprawie wspólnej budowy systemu magazynowania energii Storage Battery System na przemysłową skalę. Zostaną w nim powtórnie wykorzystane akumulatory z samochodów ...