WNIOSEK O ODSZKODOWANIE

25 Lut 2010, 14:35

rozwazmy sytuacje: jadac w katowicach wpadam w dziure i peka mi opona. robie zdjecie, wzywam policje i co pozniej? Kontaktuje sie z zarzadca drog czyli w tym przypadku: ZARZAD DROG WOJEWODZKICH w Katowicach? i w jakim sposob?listownie, mailem? rozumiem ze musze otrzymac odszkodowanie od ubezpieczyciela zarzadcy drog. Prosze o porade krok po kroku kogos kto to przeszedl.pozdrawiam
anti_anti
Nowicjusz

Miejscowość: kato

25 Lut 2010, 21:20

Zadzwoń do nich i zapytaj co zrobić...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

26 Lut 2010, 00:43

forum jest od praktycznych porad wzietych z doswiadczenia-przynajmniej tak mi sie kojarzy. O to tez pytam dlatego dzieki ale zrezygnuje z Twojej i dzwonienia do zarzadu drog bo jak sie domyslam nie podadza mi procedury krok po kroku jak sciagnac z nich pieniedzy. Poza tym mowie o abstrakcyjnej sytuacji "co zrobic gdyby".
anti_anti
Nowicjusz

26 Lut 2010, 11:34

Ale jak procedura? Oni są ubezpieczeni i normalnie Ci powiedzą jakie dokumenty i gdzie masz złożyć. Dorośnij...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

26 Lut 2010, 12:47

..wlasnie dzwonilem do miejskiego zarzadu ulic i mostow..pan radca ktory jest w stanie udzielic informacji "juz"wyszedl ;) mimo ze jest godzina 11:43. Pani niechetnie udziela informacji mowiac ze trzeba opisac sprawe i pan radca "szybko" to zalatwi. Poza tym Kubuch "kozaku" z calym szacunkiem ale nie udzielaj mi juz porad - po prostu mamy inne podejscie
anti_anti
Nowicjusz

26 Lut 2010, 13:12

No właśnie widzę, że masz podejście roszczeniowe...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Nocne przymrozki to zmora kierowców
    Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...

01 Mar 2010, 09:07

kazdy z moich znajomych ktory przeczytal nasz dialog smieje sie z Ciebie stary daj sobie sposob z postami pewnie innych forumowich wk...tak samo jak mnie
anti_anti
Nowicjusz