Witam. Chcę zakupić auto do 14k max silnik dobry pod LPG. Rozmyślam zakup Audi A4 B6 1.6 MPI 102KM Volkswagen Jetta 1.6MPI 102KM Skoda Octavia 2 1.6 MPI 102KM. Volvo S40 1.8 125KM Co lepsze Jetta 2006R czy Audi B6 2002R? Odrazu mówię że na dynamice mi nie zależy, chodzi żeby samochód był tani w utrzymaniu i dojeżdżał z punku A do B.
Octavia 2 się nada. Uwaga na rudą, wiele egzemplarzy mocno zaatakowanych. Octavię jesteś wstanie kupic nawet z 10r (najlepiej gdyby miała inna instalacje niż Landi renzo dokładane w salonach, często padają w niej wtryski). Dynamiki nie ma, sporo pali ale przestrzeń i ergonomia bezkonkurencyjne
No octavia gdyby nie rudej nie było to by była lepsza, a że ruda jest to jest to samo co jetta. Ja oglądałem obie i tylko się różnią środkiem trochę i znaczkami a reszta to samo.
Napęd E-Axle - Hybrydy Lexusa będą bardziej dynamiczne Lexus pokazał wprawdzie swoje pierwsze auto w pełni elektryczne, ale japoński producent wcale nie zamierza rezygnować z napędu hybrydowego. Inżynierowie pracują właśnie nad nowym układem E-Axle, który sprawi, że nawet ...
Niesłyszący na drodze Liczba osób mających problem ze słuchem szacowana jest na 10%-15% wszystkich mieszkańców globu. W Europie problem ten dotyka około 80 mln osób. W Polsce liczba ta szacowana jest na około 1 mln. Terminem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.