Witam! Niedawno zdałem prawo jazdy i zastanawiam się na kupnem pierwszego auta. Musi ono być na gaz, nie wymagam wiele, ważne żebym nie musiał do niego dużo dopłacać po kupnie, żeby części były w miarę tanie a auto niezawodne. Mój fundusz to maksymalnie 5 000 plnów. Rozmyślam nad vw polo III 1,4 lub 1,6. Czy możecie mi powiedzieć czy byłby to dobry wybór a jak nie to czy podsuniecie mi jakieś inne propozycje. Pozdrawiam !
Kierowca i pieszy z FOMO bardziej niebezpieczny w ruchu drogowym FOMO (ang. Fear of Missing Out) oznacza lęk, że nie jesteśmy na bieżąco z informacjami w mediach społecznościowych. To ważny problem społeczny, który wpływa również na bezpieczeństwo ruchu drogowego. Kierowca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.