Witam. Urwała mi się linka sprzęgła. Chcę sam ją wymienić i teraz pytanie.
Da radę samemu wymienić, czy to jest wyższa szkoła jazdy, bo przykładowo potrzeba demontować połowę silnika, żeby się do niej dobrać? To jest Astra z silnikiem 1.8/8v
Można wymienić samemu trzeba jednak trochę się przy tym namęczyć. Jeżeli chodzi o sama linkę to z tego co wiem to jest firma zajmująca się linkami w Jankach zaraz przy centrum handlowym. Najlepiej to zadzwonić i wypytać czy mają na stanie ten konkretny model i ile to będzie kosztować.
Polak w czołówce Toyota Gazoo Racing Trophy Maciej Dreszer zajmuje piąte miejsce w Toyota Gazoo Racing Trophy na półmetku sezonu. W wyjątkowym pucharze dla kierowców wyścigowych i rajdowych Toyot GT86 pula nagród wynosi 80 tys. euro. Toyota od ...
Starszy kierowca nie znaczy gorszy Czy wiek kierowcy pozwala określić jego zdolność do prowadzenia pojazdu? Z badań wynika, że dużo większe znaczenie ma stan zdrowia danej osoby. Bardzo ważne są regularne kontrolne wizyty u lekarza, ponieważ niektórzy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.