Wymiana szyby przedniej cinquecento

01 Lip 2011, 12:20

Witam.niebawem zbliża się nie ublaganie wymiana posypowanej przedniej szyby w moim cinquecento gdyż jest posypowana i teraz mam takie pytanie jaki jest koszt wymiany na zwykła szybę jaki na trochę lepsza a jaki na jakąś podgrzewana,dodam że jakbym założył podgrzewana szybę to miałbym komfort w zimę ale też nie wiem dokładnie czy podgrzewana daje kolosalną różnice od zwykłej?proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć
zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
seba145
Zaawansowany

Miejscowość: bydgoszcz
Prawo jazdy: 27 09 2011
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 307sw 2.0Hdi 90km2002r
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Hybryda do ostrej jazdy - Lexus RC 300h F Sport
    Nadchodzą ciężkie czasy dla miłośników ostrej jazdy – coraz więcej krajów zapowiada wprowadzenie ograniczeń dla samochodów z napędem konwencjonalnym. Są jednak samochody, które łączą ekologiczny ...