taki system jest w 100% bezpieczny i posiada zabezpieczenie przeciwporażeniowe, dodatkowy akumulator może być także doładowywany z sieci na przykład w garażu poprzez wbudowane gniazdo tak jak w przypadku elektrucznych samochodów, super bajer
Tutaj to nie rozumiem . Rozpędzasz się . Że niby prosta zabudowa , tania , dostępna na nasz rynek a tutaj takie kwiatki No zaraz wyskoczysz z DVD . Pewnikiem się mylę ale puść reklamę swojej usługi , zobacz co tutaj potrzebne.
jeśli myślicie że pomysł na takie rozwiązanie zabudowy jest jednak niewypałem też chętnie o tym usłyszę, inwestycja wymaga dużego nakładu pieniędzy i nie chciałbym wopić
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Ekologiczny wyścig Economy Run - Fabia wynik 2,6 l/100 km SKODA Fabia, kierowana przez Marka Tribulę oraz Martina Kedleca, spaliła średnio 2,6 l/100 km (emisja CO2 - 60,58 g/km) i dzięki temu wjechała na pierwsze miejsce podium w ekologicznym wyścigu Economy Run. Godne uwagi jest ...
Greggie napisał(a):widzę że nikt inny niema nic do powiedzenia
I nie będzie Tutaj to tylko jakie auto kupić lub mam problem bo wózek nie jedzie Taki klimat tego forum. Pytaj gdzie indziej. Ja swoje powiedziałem , więcej nie mam nic do dodania.
Musiałbyś spróbować zareklamować się i zobaczyć ilu klientów udał by się przyciągnąć w ciągu miesiąca. Wtedy mógłbyś ocenić czy jest to opłacalny interes. Inaczej nie dowiesz się jak w realu mogły by wyglądać zamówienia.
no na pewno tak trzeba by było zrobić a nie pchać się w nieznane, nie jedna działalność przez to upadła, dobre zbadanie gruntu to podstawa, dlatego zacząłem od forum , tak na początek
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.