Zabudowa samochodów dostawczych i serwisowych

18 Maj 2020, 21:28

taki system jest w 100% bezpieczny i posiada zabezpieczenie przeciwporażeniowe, dodatkowy akumulator może być także doładowywany z sieci na przykład w garażu poprzez wbudowane gniazdo tak jak w przypadku elektrucznych samochodów, super bajer :D
Greggie
Nowicjusz

Zdjęcia: 0

18 Maj 2020, 21:35

Zabudowa samochodów dostawczych i serwisowych
Przetwornica 800W, akumulator, system przeciwporażeniowy, modół zabezpieczająco-doładowujący. Wszystko pod przednią kanapą :)
Greggie
Nowicjusz

18 Maj 2020, 21:48

Tutaj to nie rozumiem . Rozpędzasz się . Że niby prosta zabudowa , tania , dostępna na nasz rynek a tutaj takie kwiatki :mrgreen: No zaraz wyskoczysz z DVD . Pewnikiem się mylę ale puść reklamę swojej usługi , zobacz co tutaj potrzebne.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

19 Maj 2020, 21:36

w sumie to miałbym więcej rozwiązań do zaoferowania, kwestia czy byli by klienci, :?: Dzięki wam za opinie :D
Greggie
Nowicjusz

22 Maj 2020, 20:38

widzę że nikt inny niema nic do powiedzenia :no:
Greggie
Nowicjusz

22 Maj 2020, 20:40

jeśli myślicie że pomysł na takie rozwiązanie zabudowy jest jednak niewypałem też chętnie o tym usłyszę, inwestycja wymaga dużego nakładu pieniędzy i nie chciałbym wopić :?
Greggie
Nowicjusz

25 Maj 2020, 22:01

Greggie napisał(a):widzę że nikt inny niema nic do powiedzenia :no:

I nie będzie :mrgreen: Tutaj to tylko jakie auto kupić lub mam problem bo wózek nie jedzie :mrgreen: Taki klimat tego forum. Pytaj gdzie indziej. Ja swoje powiedziałem , więcej nie mam nic do dodania.
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

24 Cze 2020, 11:59

Musiałbyś spróbować zareklamować się i zobaczyć ilu klientów udał by się przyciągnąć w ciągu miesiąca. Wtedy mógłbyś ocenić czy jest to opłacalny interes. Inaczej nie dowiesz się jak w realu mogły by wyglądać zamówienia.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

24 Cze 2020, 20:09

no na pewno tak trzeba by było zrobić a nie pchać się w nieznane, nie jedna działalność przez to upadła, dobre zbadanie gruntu to podstawa, dlatego zacząłem od forum , tak na początek :)
Greggie
Nowicjusz