Zagazownia 4-runnera

13 Wrz 2009, 01:35

ja tam wszystkich lubie :mrgreen: nie mam uprzedzeń ani do wrotkarzy, ani do Gruźlików ;)
z tojtojami tez się da porozmawiać :mrgreen: zawsze można spytać co ci się zepsuło ostatnio :mrgreen: i tu występuje zawsze długa lista narzekania :mrgreen: niezależnie od marki :wink:
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

13 Wrz 2009, 01:39

no ja przeca też nie mam do nikogo uprzedzeń, tak tylko się nabijam, a z tymi usterkami nie ma się co dziwić :mrgreen: w końcu połowa( w tym i my ) jak nie więcej jeździ starymi struclami... :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

13 Wrz 2009, 02:17

Wezyrro napisał(a):jeździ starymi struclami... :mrgreen:
ja tam nie wiem czym ty jeździsz mój to zabytek :mrgreen: w zasadzie oba to zabytki :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

13 Wrz 2009, 13:15

mojemu nie wiele brakuje do zabytku :mrgreen: ale takie są najlepsze :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

14 Wrz 2009, 21:02

Chłopaki do się zdecydujcie czy jeździcie zabytkami czy struclami. Ja tam jeżdzę starym, sprawnym autkiem :lol:
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

15 Wrz 2009, 01:22

Migaz napisał(a):Chłopaki do się zdecydujcie czy jeździcie zabytkami czy struclami. Ja tam jeżdzę starym, sprawnym autkiem :lol:

w "światku" takie określenia jak sztrucel, śmietnik, paździoch i inne to określenia zmotanych samochodów :mrgreen: nie mają one zwykle wiele wspólnego ze stanem technicznym auta ;)
wbrew pozorom takie sztrucle to bardzo dobrze utrzymane technicznie samochody, non stop przy nich się coś robi lub wymienia, użytkowanie zgodnie z przeznaczeniem powoduje częste awarię różnych podzespołów co skutkuje częstrzym wymienianiem je na nowe niż w innych typach samochodów :mrgreen:
są też potoczne nazwy poszczególnych marek czy samochodów ;)
zaciek/drakul- ARO, warzywniak- Tarpan, defekter-Defender, dyskoteka-Discawery, parch/trol-Nissan Patrol, onanista-Mitsu Pajero, tojtoj-toyota, itd itp ;) :wink:
co najlepsze sztrucel czy inny paździoch z powodzeniem może być zabytkiem :wink:
pocieszny
Forumowicz VIP

15 Wrz 2009, 14:51

z paździochem to się jeszcze nie spotkałem :mrgreen:
i powinnismy nazywać swoje auta pięknymi damskimi imionami :lol:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

15 Wrz 2009, 17:50

Wezyrro napisał(a):z paździochem to się jeszcze nie spotkałem :mrgreen:
i powinnismy nazywać swoje auta pięknymi damskimi imionami :lol:

pomaluj na żółto z różowymi płomieniami i napisem "Pussy Wagon Kazimiera" :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

16 Wrz 2009, 00:37

A tam, głupoty gadasz :mrgreen: każdy gentleman powinien damskim imieniem nazwać swoje auto :mrgreen:
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika