Zobacz orientacyjnie na porównywarce ubezpieczeń. Link doszukasz się w google (rankomat), a nawet masz w tym dziale jeden podany. Jeszcze możesz popatrzeć na oferte youcandrive. Powinni mieć oferte właśnie dla takich osób jak ty w rozsądnej cenie.
Na tej stronie co mi podałeś od Seata Ibizy 2002r. wersja 110KM wyszło mi prawie 1500zł a dla porówniania Axa Direct niecałe 900zł dlatego dałem ten temat.
Jak myslicie znajde gdzies taniej niz te 900zł w Axa Direct ???
Kalkulator porównania rozmiarów opon Jak sprawdzić czy rozmiar zamiennika opony względem oryginalnego rozmiaru będzie prawidłowo dobrany? W tym przypadku należy porównać średnicę zewnętrzną opony wzorcowej z oponą sugerowaną jako zamiennik. Jest zasada ...
Niedzielny kierowca na autostradzie - nie bądź taki! W okresie świąteczno-noworocznym wielu polskich kierowców przemierza setki kilometrów, by spotkać się z bliskimi czy spędzić wolne dni z dala od domu. Nierzadko przynajmniej część trasy pokonują autostradą lub ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.