Od pewnego czasu mój dieselek "zamula", po prostu traci część mocy. Nie dzieje się to cały czas, ale dosyć często. Czasem przy ruszaniu przez chwilę z rury leciał czarny dym. Zdarzyło się też kilka razy, że tak bardzo "mulił", że miałem spore problemy ze startem z jedynki, a na dwójce tak jakby łapał z opóźnieniem . Proszę o porady co może być przyczyną i co należałoby sprawdzić. Z góry dziękuję.
2.0 HDI. Podobno FAP został wycięty, ale pewności nie mam, dlatego proszę także o informację czy mechanik może to w szybki sposób sprawdzić? Sorry za tego typu pytania, ale nie znam się na tym zupełnie
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Toyota Corolla AE86 "Hachi-Roku" (1983–1987) To najsłynniejsza, kultowa odmiana. Uwieczniono ją nawet w japońskiej mandze, a następnie w serialu anime, "Initial D". To historia młodego chłopaka, który przeżywa swoje przygody za kierownicą tylnonapędowego modelu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.