REKLAMA
Witam borykam się już dłuższy czas z takim problemem .. pisałem juz na innych forach poprostu nikt mi nie odpowiada ... a jak odpowiadają to jakieś czy olej w skrzyni ma prawidłowy poziom oleju i itp nic konkretnego
Jak auto dostanie trochę w ciry tak to powiem czyli ostra jazda biegi zmieniane przy odcinie poprostu wciskam gaz w podłogę i jade to nie raz czuje zapach spalenizny nie zawsze on sie pojawia dosyć rzadko ale jest to uciążliwe, jakby sie coś topiło bądź paliło jezdze juz tym autem rok czasu i problem jest ciągle żadnych wycieków oleju nie ma chociaż raz dolałem prawie litr oleju ale myślę ze to normalne przy tych silnikach tsi i olej dolałem po jakoś 7 tys jak nim zrobilem od kad jest w polsce, olej w DSG byl wymieniony w aso czyli poziom oleju w skrzyni jest odpowiedni , auto nie ma żadnych błędów ani nic sie z nim nie dzieje i nikt nie wie o co chodzi byłem u mechanika to mówi ze nie ma pojęcia co to bo auto ze strony mechanicznej jest 100% sprawne a nie chce jechać do ASO i bulić nie wiadomo za co
To jest trochę męczące bo nieraz musze aż szyby otworzyć by przewietrzyć auto dodam jeszcze ze jak temperatura na dworze byla tak 0 i do 5 stopni to nic nie było czuć nie ważne jak auto piłowałem a jak jest juz cieplej to czuć to nieraz
Auto mam rok , zrobilem nim juz 10 tys km , auto sciagnalem z USA golf 7 gti 2.0 245km skrzynia DSG
Bardzo proszę o pomoc