Zarób sobie na samochód przez internet

04 Lut 2015, 20:18

https://www.paidverts.com/ref/Rymu

UWAGA!
1. Rejstrując się z mojego linku możesz liczyć na moje porady i wskazówki
2. W rejestracji i tak trzeba podać nick polecającego więc uważam że lepiej wybrać mnie bo możecie liczyć na porady niż trafić na jakiegoś Niemca lub Hiszpana

Wstęp:

Strona jest wypłacalna i z pewnościa można zaufać adminowi ponieważ to nie jest jego pierwszy program zarobkowy a nie które mają już po kilka lat i cały czas rosną na rynki]
BAP - Punkty przyznawane za wykupowanie reklam 1 BAP = 0.0005$
W Paidverts mamy 16 grup i to ile mamy BAp zależy ile zarabiamy w danym dniu oto grupy. Wyższa grupa zarabia więcej przykładowa grupa 8 zarabia około 30-70$ dziennie zależy od dnia

339jafq.jpg

1.Jak zarabiać bez wkładu własnego

Ja zaczynałem tym sposobem ponieważ nie miałem żadnych środków na koncie więc nie miałem innego wyboru.

- Tworzymy konto
- Wchodzimy w zakładke Płatne reklamy
- Przepisujemy trzy linijki tekstu wygląda to tak:

- Klikamy w " przejdź do strony reklamodawcy"
- Czekamy 30s i przepisujemy captche w prawym górnym rogu strony
- Punkty BAP lub $ przelana jest na nasze konto PaidVerts

jednak by zarobic naszego pierwszego dolara będziemy potrzebować około tygodnia potem jest z górki.. polecam drugi sposób bo naprawde warto.

Jeżeli mamy już tego dolara to najlepiej zainwestować w program i wykupić Kampanie reklamowową wydajemy na nią 1$ i otrzymujemy 3100BAP czyli mamy już zysk 0,5$ który otrzymamy w kilka dni w postaci reklam pienieżnych.

2. Sposób Wpłacamy kilka $ i odrazu zarabiamy więcej

Tak jak napisałem wyżej czym wiecej inwestujemy tym więcej będziemy potem zarabiać. Polecam wpłacić klika dolarów bo na 100% wyjdziemy na swoje i zarobimy w przeciagu kilku następnych dni np

Wpłącamy 10$ wykupujemy Kampanie reklamowe mamy 31kBAp i jesteśmy w grupie 6 która zarabia po 3-10$ dziennie to zależy od dnia. To czy będziecie chcieli wypłącić pieniądze czy zarabiać w przyszłości więcej zależy tylko od was bo np grupy w których jest około 700kBAP zarabiają blisko 1k$ dziennie . Tylko trzeba inwestować

Podsumowanie:

Strona jest najlepszą według mnie do zarabiania w sieci. Inne sposoby polegają na całkowitym spamie ten polega na codziennym oglądaniu kilku reklam. Zapomniałem jeszcze dodać że kupując kampanie reklamową dostajemy 50 wejsc w ustalony link i dostajemy 0.02$ za każde wejść w strone. Dodatkowo mozemy promować swoje strony czy blogi

Zalety

- świetna strona sprawdzona przez tysiące użytkowników
- Admin jest zaufany wieć mamy pewnośc że nie zostaniemy oszukani
- Inwestująć kilka $ możemy sporo zarobić poświęcająć godzine dziennie
- Możliwość promowania swojej strony internetowej/ bloga i zarabianiu na tym
- Strona od niedawna w języku Polskim.
- W siedzibie firmy jest sporo Polskich programistów

Wady:
By nic nie stracić musimy wejść na strone by nie stracić płatnych reklam
- Trzeba być cierpliwym by zacząć zarabiać jeżeli nie planujemy nic od siebie wpłacać.

Jeżeli ktoś by miał jakieś problemy z wykupowaniem kampani itp to zapraszam ale zalecam rejestrować się z mojego linku bo tak jak mówiłem i tak musimy w rejestracji wpisać kogoś nick

Napisze wam w skrócie bo widze ze nie każdy chce to czytać

1 Klikamy codziennie reklamy za punkty BAP i $ ( na początku te reklamy są g...o warte po 0.001$ ale gdy dojdziemy do 1$ to już zaczynamy zarabiać.
2. Gdy mamy tego dolara Kupujemy kampanie reklamowa i dostajemy 3100BAP czyli zarabiamy 0,5$ bo 2000BAp = 1$ a 3100$ bap to ponad 1,5$
3. Inwestujemy dalej za zarobione bapy i wchodzimy do kolejnych grup zarobkowych gdzie zarabiamy o wiele wiecej
4. Większosc osób robi tak że dochodza do grup które zarabiają po około 40$ dziennie 30$ inwestuja dalej a 10$ przelewaja an konto i potem wychodza dalej i zarabiaja jeszcze wiecej
Dowody wypłat :

https://www.paidverts.com/ref/Rymu - Reff link
Rymu
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 04 2058
Auto: Audi
Silnik: TDI
Paliwo: Benzyna + CNG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1927

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, ustąp pierwszeństwa motocykliście
    Okres letni to pełnia sezonu motocyklowego, dlatego właśnie w czasie wakacji motocykliści najbardziej narażeni są na udział w wypadkach. Wielu tragicznych zdarzeń można by uniknąć dzięki poprawie bezpieczeństwa jazdy kierowców ...