Zestawik CB do 400zł

30 Sty 2010, 09:40

Sprzedałem Bravo i CB pojechało z nim.... Teraz szukam nowego zestawu... Raczej do 400zł... Może być a nawet lepiej żeby był używany... Cudów nie wymagam bo chce się tylko dogadać z kierowcami czyli spytać się o drużkę... Jeździć będę mało nawet bardzo... Co byście do tej kasy polecili???

raz na tydzień będę robił trasę Piątek -> Piotrków... I częściej Piątek -> Łódź... Nieraz jakaś inna dłuższa się podróż trafi a muszę mieć CB bo mi duuużo razy tyłek uratowało w bravo ... Nie mam jakiś specyficznych wymagać byle by nie szumiało niemiłosiernie ... w bravo antene miałem 165cm
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

30 Sty 2010, 11:34

Ja mam zestaw Uniden 520 i Sirio as-100 na magnesie i jestem zadowolony. Zasieg ok 14 km z tym, ze wtedy juz slabo slychac.
Zestaw kupilem jako nowy za 310 bodajze razem ze strojeniem...
Luq
Początkujący

Miejscowość: woj. Lodzkie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Shelby Cobra
    Nazwiska Shelby nie trzeba przedstawiać żadnemu miłośnikowi motoryzacji. Amerykański kierowca wyścigowy i projektant samochodów dał nam wiele niezwykłych pojazdów. Jednym z najbardziej charakterystycznych jest ...
    Pięć zasad kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz?
    Wokół prawidłowego stosowania sprzęgła narosło kilka mitów, które są popularne wśród wielu kierowców. Podpowiadamy oraz wyjaśniamy, kiedy i w jaki sposób używać pedału sprzęgła. Zwalniając, ...