REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):Polemizował bym, ale nie o tym temat
Ogólnie to kolejny wątek, w którym budżet nie bardzo pozwala na auto, na które napala się autor. A potem płacz...
taquito napisał(a):Nic mi o szpachlowaniu nie wiadomo. Zderzak pewnie został "naprostowany" siłą, bo był wgnieciony, a obtarcie przy drzwiach zostało usunięte metodą bezlakierową PDR.
Nie wiem czy to o mnie, ale nie szukam igły i nie biorę najtańszych ofert. Staram się wybierać samochody od pewnych sprzedawców. Na otomoto ten samochód kosztuje od 26 do 35, jednak zazwyczaj 30-32, więc wydaje mi się, że 28 za lekko zniszczone nie jest jakąś podejrzaną ceną.
taquito napisał(a):A mógłbym jeszcze prosić o wypowiedź co do tej 159? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... BQ0Qh.html
taquito napisał(a):Civica znalazłem tylko jednego od polecanej osoby. Muszę się chyba uzbroić w cierpliwość.
tomekdk napisał(a):szybki - może przestań już "sebixować" w każdym temacie? - to nie nasza wina, że Polska to odwrócony do góry nogami rynek, a znowu cały rynek określasz na swoim przykładzie. Prawda jest taka, że jest masa powypadków ... i jak Ci ludzie mają to sprawdzić?
folia wyjdzie taniej, ale żeby miało to ręce i nogi z użyciem dobrej folii, to i tak musisz liczyć z 4-5ktaquito napisał(a):Wstawić samochód do lakiernika i robić te wszystkie elementy? Czy może iść w stronę obklejenia samochodu jakąś folią ochronną?
taquito napisał(a):Oglądałem dzisiaj Giuliettę. Jedyny problem samochodu to uszkodzenia lakieru, oba zderzaki praktycznie do wymiany, obtarcia na błotniku, na słupku tylnym, na masce, praktycznie wszędzie coś.- po prostu auto z Francji. Zastanawiam się co po ewentualnym zakupie jestem w stanie zrobić? Wstawić samochód do lakiernika i robić te wszystkie elementy? Czy może iść w stronę obklejenia samochodu jakąś folią ochronną?