REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
taquito napisał(a):Wszystkie uszkodzenia były tak jakby pomalowane takim lakierem w pędzelku.
taquito napisał(a):Oglądałem dzisiaj Giuliettę.
taquito napisał(a):Niestety mam kawałek drogi. Poproszę sprzedawcę o przesłanie zdjęć.
andrewb25 napisał(a):Więc jaki jest problem pojechać sobie i przywieźć, dorzucić parę tysi i kupić dużo lepszy egzemplarz, Jakie to jest Proste
andrewb25 napisał(a):To oglądałeś chyba tylko zdjęcia
andrewb25 napisał(a):więc widzicie sami jak to wszystko wygląda....ładne i dobre ...źle bo Za Drogo
dobre ale brzydkie ale cena dobra źle bo brzydkie
kiepskie mechanicznie ale ładne i cena dobra to źle bo szrot
Kao napisał(a):Krótko mówiąc jeżeli będziesz miał typowe polskie myślenie i bóle pupki że coś tam było malowane czy trochę szpali to nigdy nic nie kupisz lub kupisz coś co było właśnie podszykowane pod takich ludzi a uwierz że ćwiarteczki można nawet zmieniać i nie będzie znaku a lakier orginalny
taquito napisał(a):Pytam o to jak ewentualnie poprawić te usterki i jaki będzie tego koszt.
To może inaczej, pytałeś o to czy lakierować czy oklejać? Samo lakierowanie to jest tylko 20% całokształtu naprawy elementu, jeżeli chciałbyś oklejać to takie element trzeba przygotować a koszty są zależności czasu pracy przygotówki, licz koszt lakierowania bez przygotówki ( prostowanie, szpachlowanie, podkładowanie) to koszt ok 250zł w zależności od regionu. Pod folię element musi być gładki, po chemii i glinkowaniu. Jak będziesz mógł to wrzuć jakieś foto bo tak z wyobraźni nie da się wycenić a ze zdjęć to co nieco Ci naświetlę jeżeli chodzi o czas i koszta pracy.taquito napisał(a):Pytam o to jak ewentualnie poprawić te usterki i jaki będzie tego koszt.
Kao napisał(a):a dlaczego mówiłeś że zderzaki do wymiany? jak dla mnie to pierdoły, nic poważnego tu nie widzę
szybki napisał(a):Ty rezygnujesz z auta przez takie szkody