Wiesz, nie dowiem się czy 300 koni mi wystarczy póki nie będę miał takiego auta
![Cool 8)]()
i nie wystarczy mi jednorazowa przejażdżka a raczej posiadanie takiego auta w dłuższym okresie czasowym, teraz jeżdżę 140konnym dieslem i na początku mi starczyło, teraz mi mało, i to sporo za mało.
w s3 dużym atutem jest quattro, nawet jeśli jest to haldex, w cuprze, golfie, focusie, astrze tego nie ma. Z resztą w rodzinie mam golfa 5 jak i focusa, a corsą sam przez jakiś czas jeździłem, więc przeglądając wszelkie ogłoszenia tych aut (nawet jeśli w jakimś stopniu różnią się od tych co mamy w domu) mam odruch wymiotny
![Śmiech :lol:]()
mimo wszystko chyba nie wykluczam żadnego z tych aut
By niekoniecznie iść w coś z czasów obecnego Leona rzuciłem też propozycję a4 b6, już troszkę nowsze auto. Zastanawiają mnie jednak słabe osiągi 1.8t we wszelkich testach względem takiej s3 (wagę mają porównywalną, minimalnie lżejsza jest s3). Czy to przez stały napęd quattro? Bo tera przez myśl mi przeszedł 1.8t bex + podstawowe mody typu wtryski+turbo+ic
No jest jeszcze a3 8p 3.2vr6 - tylko czy realne w tych pieniądzach? Na minus słaba możliwość modzenia
Ale ustalmy jeszcze odpowiedź na pytanie z tematu. Na moje potrzeby 1.8t będzie wystarczające?
![Szczęśliwy :D]()