Android auto Youtube music

21 Paź 2019, 13:39

Witam, zainstalowalem do aa yt music lecz po zalogowaniu wyskakuje mi komunikat abym zaktualizował swoje konto.. wszystko jest połączone a yt zaktualizowany lecz nadal nie łączy. Ktoś wie jak rozwiązać problem?
Natwill
Nowicjusz

21 Paź 2019, 14:26

Ale może chodzi tu o wersję Android auto którą masz i ją musisz zaktualizować do najnowszej.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

21 Paź 2019, 15:23

Zaktualizowałem do najnowszej i nadal to samo

"Zaktualizuj swoje konto Youtube aby uzyskać dostęp do tej funkcji"
Natwill
Nowicjusz

22 Paź 2019, 10:56

Natwill napisał(a):"Zaktualizuj swoje konto Youtube aby uzyskać dostęp do tej funkcji"
Zastanawiam się czy to nie problem lokalizacji bo w Polsce Android Auto na smartfonie nie zainstalujesz ze sklepu Play bo jest tam niedostępne. Może problem leży właśnie w lokalizacji.

Sprawdź jeszcze uprawnienia aplikacji YT bo może w tym też jest problem. Być może są jakieś dodatkowe uprawnienia które musisz zaakceptować żeby AA i YT mogły współpracować na twoim urządzeniu.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

26 Sie 2020, 17:19

Często słucham muzyki na youtube, popowych piosenek, dzięki którym czuję się wspaniale w swoim życiu.
Aiglentina
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Czy obwodnice miast powinny być płatne?
    Czy płacenie za obwodnicę stawia pod znakiem zapytania sens jej istnienia? Przecież obwodnica ma za zadanie odciążenia centrum miasta. W przypadku jak będzie płatna to czy kierowcy nie wybiorą jednak przejazdu przez centrum.