Miałem problem z reduktorem gazu w moim a4 b6 bo po zgaszeniu Na gazie gaz leciał pod ciśnieniem i mechanik powiedział zebym kupił reduktor gazu i mi wstawi to będzie ok auto paliło za trzecim razem dopiero a na benzynie jak jeździłem tylko to odpalał od razu , dziś miałem ten sam problem ze bo zgasiłem na gazie i nie mogłem odpalić już całkiem wiec podłączyłem prostownik i odpaliłem auto na nim pojechałem w trasę i zaparkowałem wracam i chce odpalić a tu zero reakcji jakby rozrusznik był odpięty , ekran sie nie pali
kontrolki wszystkie się świecą panel klimatyzacji działa oświetlenie tez i wszystko tylko ekran główny ten na liczniki czarny i nie odpaliłem wcale zostawiłem auto i wróciłem zdołowany ze znowu do naprawy , i teraz mam pytanie co zrobić
Czy rozrusznik do wymiany czy co bo ja nie znam się , co mam zrobić sprowadzać auto na holu czy może próbować z popychu a może jakiś bielzoecznik padł aby i wymienić a może ten rozrusznik wymienić na miejscu jeśli to proste zadanie to kupię rozrusznik i założę ale nie wiem sam co zrobić może odpali na kablach rozruchowych no nie wiem czekam na info
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]