Audi A5 s-line czy BMW E92 m-pakiet?

09 Mar 2015, 19:55

Dzida tylko trzeba dodać jedno - nie liczy się czym jedziesz i ile kosztowało, liczy się co masz w głowie bo kierowca Uno też może myśleć że jedzie na torze F1.
Poczytaj kto powoduje najbardziej ,,nieszczęśliwe,, wypadki. Przekonasz się że ludzie którzy jeżdżą ,,dobrymi autami,, z wyższym wykształceniem powodują mniej wypadków w których giną ludzie.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

09 Mar 2015, 20:07

w pełni się z Tobą zgadzam :ok:
ale szpan autem bardzo często jest zgubny co widać tu gdzie "miszcz" kierownicy tym razem w tanim aucie zabija i rani ludzi jadących do pracy na nocną zmianę... (jego kolega z BMW zmarł w szpitalu)
http://www.bilgorajska.pl/aktualnosc,67 ... italu.html

a młodzi lubią szpanować autami tatusiów/za tatusiowe, bo o nie nie dbają, bo ich nie kosztowały :)

możecie mnie zganić za rozsądek nazywając to cebulactwem/zazdrością czy jak tam chcecie ale jakbyście stracili kogoś znajomego przez takiego ***** to byście inaczej gadali ;)

Pozdrawiam i sory za off :ok:
Ostatnio edytowany przez dzida 09 Mar 2015, 20:34, edytowano w sumie 2 razy
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

09 Mar 2015, 20:33

dzida napisał(a):O tym mówię, z racji wymagania co do szyku - wypadek sprzed trzech dni:
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /150309680
dla takich kara śmierci, bo na dożywocie szkoda śmiecia utrzymywać...

Dożywocie w kamieniołomach, żeby za cwaniaczka kosztów nie robić !!
j0zek

10 Mar 2015, 13:08

O mnie możecie być spokojni , miałem wypadek samochodowy 13.08.2014 po którym tydzień czasu w śpiączce walczyłem o życie, także brawura nie uderzy mi do głowy , rozwaga i respekt za kierownicą będzie nieustannie. Dzięki wielkie wszystkim za porady i opinię , szerokiej drogi bez nie pożądanych przygód wszystkim! :ok:
karol545222
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 03 2015
Auto: brak

10 Mar 2015, 18:02

karol545222 napisał(a):także brawura nie uderzy mi do głowy , rozwaga i respekt za kierownicą będzie nieustannie

i to się chwali i życzę powodzenia w szukaniu tego wymarzonego auta :ok:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niebezpieczne zderzenia boczne pojazdów
    Zderzenie się pojazdów w ruchu stanowiło ponad 55% wszystkich wypadków drogowych w Polsce w 2021 roku. Z tego najwięcej było zderzeń bocznych (7371), w których zginęło też najwięcej osób (443 osoby) ...
    Zimowe "must have" każdego kierowcy
    Kalendarzowa zima jeszcze przed nami, ale warunki atmosferyczne już teraz przypominają te zimowe. Dlatego zimowe opony, skrobaczka do szyb czy szczotka do odśnieżania to obowiązkowe elementy, które powinny znaleźć ...