REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
temat pozostawię fanom VAG, ale niby te paskowe 1.4 są całkiem dobre i niewiele palą. Ja bym nie był jednak taki pewien tego 1.0, bo w Octavii pracuje jednak pod większym obciążeniemUczysie napisał(a):Te 1.4 TSI to też czytałem, że bardziej wadliwe niż 1.0 podobno.
idąc tym tropem, mój 21 latek usiałby ieć już z 500k, a ma ok 140Uczysie napisał(a):Jak szukam aut starszych w mniejszym przedziale finansowym to już auta z przebiegiem pod 300tys, roczniki 2012 itd.
jak dla mnie podobna sytuacja jak z 1.0 - żadnej wartości dodanej. Może gdybym codziennie latał ekspresówkami / autostradai, ciągał przyczepę, czy do jakiegoś dużego suva czy busa pokroju VW T5. Dla przeciętnego kierowcy, szukającego zwykłego auta osobowego do jazdy na co dzień, to raczej wiecej problemów, niż pożytkuUczysie napisał(a):Wcześniej szukałem właśnie diesla ale mi kilka osób podpowiedziało, że na takie przebiegi się nie opłaca
Uczysie napisał(a):Wcześniej szukałem auta do 35 tys ale z czasem zwiększałem bo ciężko było coś znaleźć. Oczywiście inne marki wchodzą w grę, sam szukałem wcześniej golfa 7 w combi albo Peugeota 308 w 1.6hdi czy focusa.