REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):W Mareii albo mi się wydaje albo obydwoje przednich drzwi mają inny odcień lakieru.
Passat B5 za 6-7k to nic dobrego..
W przypadku Corsy popraw link bo coś nie działa.
I w Twoim przypadku diesel to troche kiepski pomysł,lepiej rozejrzeć sie za czymś zagazowanym.
Kilka propozycji ode mnie:
[link do oferty na Olx wygasł] - negocjuj cene.
[link do oferty na Olx wygasł] - wiem że stary ale to już powoli klasyk.
[link do oferty na Olx wygasł] - mój faworyt.
[link do oferty na Olx wygasł] - auto kolegi,kiedyś już wrzucałem na forum.
Calidus napisał(a):Jak kwotowo wygląda sprawa dobrego Passata B5?
Killaz napisał(a):Calidus napisał(a):Jak kwotowo wygląda sprawa dobrego Passata B5?
Nie ma czegoś takiego jak "dobry Passat B5"Aby nie pozostać gołosłownym, na niekorzyść Passata przemawia:
- trudność w kupnie zadbanego egzemplarza, z oryginalnym przebiegiem, bezwypadkowego
- awaryjne i kosztowne w wymianie zawieszenie
- nieekonomiczne jednostki napędowe (benzyna), awaryjne diesele (pomijając muła jakim jest 1.9 TDI 90 KM)
- niekorzystny współczynnik ceny do jakości i faktycznej wartości
Więc jeśli nie chcesz bazować na polskiej ludowej mądrości, która niezmiennie od trzydziestu lat chwali niemieckie auta mimo, że czasy niezawodnych W123, W124 czy Passata B3 już dawno minęły - kup coś innego. W tej kwocie może Mazda 626 przed FL albo Peugeot 406 przed FL?
Powiedz żeby 500zł zszedł- liczę klapę i zabezpieczenie antykorozyjne. Ogólnie jeszcze widzę że obwodki wokół halogenu brak- 20zł. Ogólnie auto ładne, dobrze wyposażone, jak w dobrym stanie to nie ma co też wybrzydzać z tym zbijaniem cenyCalidus napisał(a):tylnia klapa może być dobrą zaczepką do zbicia ceny.
Killaz napisał(a):
Nie ma czegoś takiego jak "dobry Passat B5"Aby nie pozostać gołosłownym, na niekorzyść Passata przemawia:
- trudność w kupnie zadbanego egzemplarza, z oryginalnym przebiegiem, bezwypadkowego
- awaryjne i kosztowne w wymianie zawieszenie
- nieekonomiczne jednostki napędowe (benzyna), awaryjne diesele (pomijając muła jakim jest 1.9 TDI 90 KM)
- niekorzystny współczynnik ceny do jakości i faktycznej wartości
Więc jeśli nie chcesz bazować na polskiej ludowej mądrości, która niezmiennie od trzydziestu lat chwali niemieckie auta mimo, że czasy niezawodnych W123, W124 czy Passata B3 już dawno minęły - kup coś innego. W tej kwocie może Mazda 626 przed FL albo Peugeot 406 przed FL?