Witam, poszukuję auta samochodu dla siebie w cenie do 10000 zł w województwie mazowieckim, najlepiej w okolicach Ciechanowa.
Głównie auto będzie użytkowane w mieście, kilka razy w roku dłuższa trasa.
Szukam czegoś w 5 drzwiach. Silnik do 2.0. Nie chcę kombi. Myślę, że podstawowe wyposażenie to klima oraz elektryczne szyby. Chciałbym żeby auto ładnie się prezentowało w środku jak i na zewnątrz.
Po wstępnych oględzinach w oko mi wpadły:
- Ford Mondeo MK3 - BMW E46 - OPEL VECTRA C - AUDI A4B5
Prosiłbym również o ocenę podanych opcji, oraz o inne propozycje najlepiej z wersją silnika.
Vectry C nie kupisz za 10k z porządnym silnikiem i w znośnym stanie (wiem, są na allegro, ale to nic nie znaczy), o e46 też łatwo nie będzie, chyba że z dieselkiem albo słabą benzyną bez wyposażenia
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Lexus GS F wśród samochodów roku 2016 magazynu Playboy Redakcja magazynu Playboy przyznała doroczne wyróżnienia dla najlepszych samochodów roku. Za numer jeden uznano Jaguara F-Pace – pierwszy SUV w historii brytyjskiej marki. W kategorii "Luksus i sport" ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.