Zastanawiam się nad kupnem auta, mam kilka modeli na oku ale może jeszcze ktoś mi tutaj ciekawe autko poleci które było by też tanie w utrzymaniu (chodzi mi o części).
Na oku mam Takie modele: -VW golf lub polo -Renault Megane lub Laguna
A i od razu mówię nie interesuje mnie żadne auto z pod znaku Fiat.
SSolo napisał(a):A i od razu mówię nie interesuje mnie żadne auto z pod znaku Fiat.
Dlaczego? Za 3 tysiące nie ma co wybrzydzać. Najtańsze w utrzymaniu będą Astra F i Lanos. Laguna będzie już droższa w utrzymaniu bo jest to klasa wyżej. Golf 3 w utrzymaniu też będzie okej, ale dużo zajechanych egzemplarzy Megane za 3k będzie zgnita.
Megane sobie odpuść bo w tym budżecie kupisz zgnilucha. Może zainteresuje Cie Skoda Felicja? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mam jeszcze namiary na Daewoo Nexia 1.5benyzna,95rok,90tys.km - oryginalne,5drzwiowa,2właścicieli od nowości,za 1300zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Toyota Verso-S (2005–2017) To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...
Pięć zasad kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz? Wokół prawidłowego stosowania sprzęgła narosło kilka mitów, które są popularne wśród wielu kierowców. Podpowiadamy oraz wyjaśniamy, kiedy i w jaki sposób używać pedału sprzęgła. Zwalniając, ...
Tak dokładnie, przepraszam nie sprecyzowałem się dokładnie. Dokładnie czy są w miarę tanie w razie jakiejś usterki. I jeszcze jakby ktoś wiedział jak to wygląda też w VW Polo i Golfie byłbym wdzięczny.
Wszystko na dobrą sprawę zależy od egzemplarza na jaki trafisz,jednak w przypadku VW Polo czy Golfa części są powszechnie dostępne i też ich cena nie bierze się z kosmosu. W utrzymaniu będzie na pewno droższy niż Lanos.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.