04 Lip 2016, 16:47
Witajcie ponownie
Nie chcę wyjśc na lenia, a że wczoraj miałem troszkę wolnego czasu, więc postanowiłem go poświęcić na ogarnięcie po krótce modeli które Poleciliście.
Jeśli chodzi o Honde Civic, żonie bardzo się podoba, a to już pół sukcesu, nie wiem tylko jak to wygląda w praktyce, ale czytałem jakiś test, gdzie narzekano na cofanie, chodzi dokładnie o to, że przez ten spoiler jest ograniczona widoczność, a mimo wszystko chciałbym uniknąć otwierania drzwi i sprawdzania gdzie się cofa, a nie u każdego klienta na placu jest na tyle miejsca aby zawrócić, dlatego dla nas, a raczej żony jest to ważne, w końcu chodzi też o komfort.
Jeśli mowa o Mazdzie 3, to będąc użytkownikiem 6 wiem jak wygląda sprawa z korozją i czytając opinie o 3 też wielu kierowców na to narzeka głównie na tylniej klapie, wolałbym tego uniknąć, choć przyznam szczerze, że mamy Mazde 6 z 2002r. i oprócz korozji nadkoli, to nie mieliśmy nigdy problemu jeśli chodzi o sprawy mechaniczne, nigdy nas nie zawiodła, oprócz tego żona bardzo sobie zachwala komfort prowadzenia.
Fiata Bravo odpuszczę, ponieważ wogóle nam się nie widzi, do Astry Hyundaia i Kia jeszcze nie doszedłem, wpadło nam w oko jeszcze Renault Megane, ale też jeszcze nie zagłębiałem się w szczegóły.