Witam Na początku przyszłego roku mam zamiar zmienić auto. Nie jestem znawcą motoryzacji dlatego chciałbym zaczerpnąć z waszej wiedzy i opinii. Chciałbym przeznaczyć 35-40tyś zł na auto używane. Auto ma być - z silnikiem benzynowym ( mam zamiar zainstalować instlacje LPG) - najlepiej 3 drzwiowe - pojemość do 2000cm3 - przyzwoite w ekspolatacji ( przyzwoita cena części/ napraw) Spodobała mi się astra j GTC 1.4 Turbo. Co sądzicie o tym samochodzie? Jakie inne auta polecacie? Z góry dzięki za odpowiedź i propozycje Pozdrawiam
Scirocco świetna propozycja, bardzo "trwałe" silniki gaz też zamontujesz "tanio" i pokonasz dzięki niemu "mnóstwo bezawaryjnych" kilometrów Można się pokusić o Focusa ST/Volvo C30 2.5t, miodnej e46 330Ci
Lexus LC Convertible - co o nim wiemy? Chociaż Lexus ma duże doświadczenie w budowaniu kabrioletów, japońska marka od kilku lat nie oferuje samochodów tego typu. Wygląda jednak na to, że wszystko już wkrótce się zmieni za sprawą Lexusa LC ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.