legler napisał(a):co to jest sto tysia? I gdzie tu widzisz zajebistosc toyoty? przecież ja to zrobię w dwa lata
Na gazie zrobisz
![OK :ok:]()
wtedy pewnie będziesz musiał zainwestować w obróbkę 25zł lub zakup szklanek 70zł.szt.
legler napisał(a):Co do Avensis półoś urwala się pod takim gumowym elementem. Skorodowane poprostu. Super to wymyślili.
Tak myślałem ale nie chciałem strzelać a gumowy element był cały ?
legler napisał(a):C5 miałem 2 lata i jedyne co mi się zepsuło to zaśniedziala wtyczka od czujnika parkowania. A i wskazówka od predkosciomierza opadła ale naprawiłem. Najmilej wspominam to auto. Było mega komfortowe.
Ja tego nie neguje, był tu na forum kult C5 tylko 3ki i nasz moderator go szybko zakończył opisem przyjemności nim związanych bo pewnie jak ja bym coś napisał to byłby hejt.
Powtórzę wierzę Ci ale Twoje doświadczenie z jednym autem jest opatrzone sporym ryzykiem wtopy i to konkretnej. A na 100% jeżeli jesteś tak wyliczony i chce Ci się bawić w Eco drajving to C4 jest średnia propozycją.
legler napisał(a):Wracając do c4 wystarczy wydaje mi się dbać
W sumie tak, tylko jaki to ma związek z oszczędnościami na ecodrajvingu no i jeszcze jak chcesz dbać o czujniki albo utleniające się wiązki.
Ogólnie jesteś napalony na C4 więc trzeba kupić
![Szczęśliwy :D]()