AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

17 Lip 2007, 11:48

Podawajcie numery kont bankowych na forum na które wpłacaliście pieniądze będzie to potrzebne. Jeśli macie inne numery telefonów to podajcie też na forum. Pozdro .
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:52

Słuchajcie najnowsze wieści z Komendy Policji na Grabiszyńskiej, składając doniesienia dopisujcie, że sprawa ta jest prowadzona przez ich wydział śledczy z dopiskiem LICZBA P-8216!!!!!!!!!
Sabi
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:54

Jeśli ktoś z Was rozmawiał osobiście podajcie swoje namiary, nawet na moją prywatną pocztę. Będzie to potrzebne do postępowania. Pozdrawiam. zglaszajcie się na policję i na forum. Osoby kompetentne to czytają. Na ra.
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:56

Jeśli macie inne numery telefonów do tych gości to podajcie na moją prywatną pocztę dla bezpieczeństwa i nic od tych sku.....ów nie kupujcie.
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 12:06

Przy składaniu zeznań weżcie ze sobą umowy kupna, wydruki z kont oraz inne dokumenty które poswiadczają,że są z nimi awarte umowy( ich podpisy itp). Skladajcie zawiadomienia w Waszych komisariatach,powołując się na numer akt sprawy z Grabiszyńskiej, Policja odeśle akta do Wrocławia, że wzgledu na kpk. ( miejscowo prowadzi sprawę jednostka, gdzie zostało popełnione przestępstwo. Nie czekajcie. Ukazały się dwa numery sprawy ktoś z Was żle podał. Jeśli macie konkretny numer to potwierdzcie. hej.
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 12:15

JESZCZE RAZ PODAJE LICZBA DZIENNIKA P-8216 TAK PODALI MI PRZED 15 MINUTAMI NA GRABISZYŃSKIEJ
Sabi
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co wpływa na wygląd zewnętrzny samochodu?
    Stylistykę samochodu kreują nie tylko względy estetyczne, ale i cała długa lista czynników wpływających na nasz portfel i bezpieczeństwo. Popularność samochodu w bardzo dużej mierze zależy od jego wyglądu. Stylistyka ...
    Nie daj się zaskoczyć zimie i zadbaj o swoje auto
    Szron na szybach, temperatury spadające poniżej zera i pierwsze opady śniegu oznaczają jedno – to ostatni dzwonek, aby przygotować swoje auto do zimy. Okres zimowy jest nie tylko testem dla aut, ale w szczególności ...

17 Lip 2007, 13:21

Chętnie pójde na policje i zglosze, ale co mam im powiedzieć skoro facet ma termin do 2 sierpnia na dostarczenie samochodu. Umowa jest ważna a to że nie mogę się z nim skontaktować nie jest powodem do złożenia zawiadomienia o poełnieniu przestepstwa. Nie wiem czy to forum bedzie dla nich dowodem żeby przyjąć moje zeznanie.
lleszek
Nowicjusz

17 Lip 2007, 13:36

Witam Ileszku, zgłoś jako przypuszczenie popełnienia przestępstwa, podakj numer sprawy jaki jest na forum. Uwierz, że nie ma na co czeka. Gście grają na zwłoke. Jak rozmawiają z Tobą to podaj mi numer ich telefonu na moje prywatne konto a jeśli robiłeś przelew to numer konta.
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 13:41

lleszek napisał(a):Chętnie pójde na policje i zglosze, ale co mam im powiedzieć skoro facet ma termin do 2 sierpnia na dostarczenie samochodu. Umowa jest ważna a to że nie mogę się z nim skontaktować nie jest powodem do złożenia zawiadomienia o poełnieniu przestepstwa. Nie wiem czy to forum bedzie dla nich dowodem żeby przyjąć moje zeznanie.

Chłopie czytaj to forum od początku!!!!!!!!!!! albo wyjrzyj przez okno, może bryczka właśnie podjeżdża ze spławskim :lol: a może podjedzie za chwilę albo jutro i tak w kółko..
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

17 Lip 2007, 13:58

Już dzisiaj nie będę uchwytny na forum. Jeśli będziecie co mieli drodzy pokrzywdzeni dawajcie na moje prywatne konto. Jutro rano się odezwę. Pozdrawiam.
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 14:39

Witam,mój znajomy zgłosił juz te sprawe do FAKTU.Pani Redaktor juz dziala w tej sprawie.Kontaktujcie sie z nia pod nr tel668378068.Zgłaszajcie tą sprawe w innych mediach a dojdziemy goscia!!!piszcie na emaila lub gg 2375214
220387
Nowicjusz

17 Lip 2007, 15:17

witam, ostrzegałem potencjalnych chętnych 5 lipca na tym forum że to prawdopodobnie przekręt a widzę że niektórzy jeszcze po tej dacie podpisywali umowy i wpłacali zaliczki. Ja też jestem oszukany miesiąc temu przez firme renowekx z łomży ten sam sposób działania, kosmicznie niskie ceny, nie liczyłbym na odzyskanie kasy ale życze jak najlepiej, pozdrawiam
kry2503
Nowicjusz

17 Lip 2007, 15:50

Ja wpłacałem na takie konto:
15 10600076 0000 326001325251
Jest to Bank BPH S.A.
BPHSA Centrum Rozliczeniowe
To tyle na razie. Jak ktoś ma inne to zapodawać
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

17 Lip 2007, 17:14

Moj tatko wpłacił na takie konto:
Bank BPH SA
15 1060 0076 0000 3260 0132 5251

Jezeli gość nie wyczyscił kont na które zostały wpłacone pieniądze to jesli policja go złapie zablokuja mu te konta na poczet długu, ale watpie ze jeszcze jest na nich jakas złotówka.
marrian
Nowicjusz

17 Lip 2007, 17:39

Czy ktos z poszkodowanych przez firmę Auto M zglosił sprawę na Policji w czerwcu lub na początku lipca. Jeżeli tak, to czy Policja nie popełniła błędu zaniedbania, co umozliwiło dalsze działanie firm. Jeżeli ktoś zgłosił wcześniej, to niech da znać na forum. Bardzo ważne!!!
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin