AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

16 Lip 2007, 19:25

Możecie zgłaszać zawiadomienie o przestepstwie w miasta, w których mieszkacie. Policja i tak będzie wysyłać wszystko do Wrocławia.
lukasb4
Nowicjusz

16 Lip 2007, 19:48

Ja też wpłaciłam zaliczke 10. lipca i miał byc samochód (passat VW z 2002 zielony metalik)w sobote lub w poniedziałek. Poniedziałek sie kończy a samochodu jeszcze nie ma i telefony są nie odbierane. zaczynam sie obawiać, ze jestem w grupie poszkodowanych. Proszę o kontakt osoby, które znalazły sie w podobnej sytuacji. Jeżeli zostalismy oszukani, to musimy wspólnie działać. telefon 607445880 lub e-mail [email widoczny po zalogowaniu]
Wymieńmy sie numerami telefonów w razie, gdyby trzeba było walczyć o odzyskanie pieniędzy.
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

16 Lip 2007, 20:11

WAŻNE!
Czy ktoś ze zgłaszających zawiadomienie o przęstepstwie we Wrocku lub gdziekolwiek otrzymał namiary na prowadzącego sprawę?
Jeżeli tak to proszę o jakiś znak. Na forum lub na priva.
lordJim
Początkujący

16 Lip 2007, 20:17

Siema!!!
Witam wszystkich poszkodowanych. Ja rowniez jestem jednym z nich i w czwartek albo w piatek zgłaszam sprawe na policje i zeby bylo szybciej to najprawdopodobniej pojade do Wrocławia zeby to zglosic. Moj termin mija w czwartek wiec nie mam innego wyjscia!!! Prosze o pomoc wysylajac skan dowodu osobistego p.Spławskiego.
sawa15
Nowicjusz

16 Lip 2007, 20:19

Moj mail: [email widoczny po zalogowaniu] lub kontakt na gg: 4135093. Wszelkie informacje sa potrzebne do schwytania tych cwaniaków...
sawa15
Nowicjusz

16 Lip 2007, 20:21

Sawa siemka,
Ty nie czekaj do czwartku tylko posuwaj jutro. Poczytaj jeszcze raz forum-ostatnie strony i startuj jutro.
lordJim
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy poślizg – trudne doświadczenie kierowcy
    Pierwszy poślizg w życiu to dla każdego kierowcy bardzo trudne doświadczenie, a opanowanie takiego poślizgu w warunkach drogowych bez odpowiedniego przeszkolenia jest prawie niemożliwe. Co robić, aby uniknąć sytuacji, gdy ...

16 Lip 2007, 20:47

nie gadajmy, tylko weźmy sie do działania. mnie nie stać, aby podarować 4500 zł.
ekologia
Nowicjusz

16 Lip 2007, 21:07

Mózgiem tej operacji był Bielecki. Czy ktoś ma jego dane???
lukasb4
Nowicjusz

16 Lip 2007, 22:06

Mimo ze czas dostarczenia auta jeszcze nie minal widze ze z tego nic nie bedzie,jutro wysylam zawiadomienie do prokuratury!!!
ekologia
Nowicjusz

16 Lip 2007, 22:16

ekologia a Ty się jeszcze łudzisz???
Ważne, że innym upłynął i firma przestała funkcjonować. "Brak kontaktu ze sprzedającym" itd. Zatem masz podstawy do złożenia podejrzenia o popełnieniu przestępstwa, a Ty jesteś poszkodowaną.
lordJim
Początkujący

16 Lip 2007, 22:28

Witam!
Mieszkam w małej miejscowości koło Bytowa (woj. Pomorskie)
Moj ojciec również zawarł z panem Splawskim umowe na sprowadzenie samochodu (VW Golf IV) kusila atrakczjna cena :D , jako ze dzielila ich duza odleglosc zrobili to przy uzciu faksu, no i ocyzwiscie zaliczka (4,5 tys) przelewem. Sytuacja wzgladala podobnie jak zostalo to wyzej opisane.
Jutro ojciec sklada zawiadomienie na policji.
Jezeli gosc jest jeszcze w kraju to istnieja duze szanse ze zostanie ujety, natomiast jezeli nie ma go juz w polsce to na ekstradzcje bym nie liczyl :D
Bardzo prosze o scan dowodu osob. splawskiego i inf. na temat jednostki ktora prowadzi sprawe (ktory komisariat itd.) i nazwisko prowadzacego sprobuje sie czegos dowiedziec. Gdybyscie mieli jakies inf czy sa jakies szanse na odzysknie kasy dajcie znac. Z gory dziekuje!
[email widoczny po zalogowaniu]
marrian
Nowicjusz

16 Lip 2007, 22:41

Ludzie!! wszyscy jutro musze isc i zglosic sprawe na policje bo mamy do tego pełne prawo.. i musimy to zrobic jesli chcemy ich dostac~!!
wiec jutro kazdy musi to zrobic! nie ma na co czekac inaczej chlopcy powieja z kraju!
mateo
Nowicjusz

17 Lip 2007, 00:26

Witam,ja na szczęście zrezygnowałem.Tylko dziwi mniw to,że panowie dalej ogłaszają swoje auta.Ciekawe czy jeszcze chcą sprzedać?Podaję nr.ogłoszenia C3038534(skoda oktawia).Trzymam za was kciuki.Dorwijcie ich.Powodzenia!!!
inka
Nowicjusz

Miejscowość: lubelskie

17 Lip 2007, 08:21

Dzwoniłam dzisiaj na Komisariat Policji we Wroclawiu na Grabiszyńską. (0713631421). Powiedzieli, ze nalezy sprawę zgłosić na komisariacie Policji w miejscu zamieszkania lub prokuraturze. Mają zgłoszenia o firmie z całej Polski. Ludzie wpłacili zaliczki i nie otrzymali samochodu. Sprawą zajmuje sie wydział sledczy (071 3404778). Nie dodzwonilam sie jednak tam.
ekologia
Nowicjusz

17 Lip 2007, 08:49

Witam,
Czy ktoś może potwierdzić istnienie jana bieleckiego (czy jak mu tam)?
lordJim
Początkujący