AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

17 Lip 2007, 09:31

lordJim napisał(a):Witam,
Czy ktoś może potwierdzić istnienie jana bieleckiego (czy jak mu tam)?

podobno jest janusz bielecki ...
mateo
Nowicjusz

17 Lip 2007, 09:35

To ja wiem, jest ich nawet iluś tam. Chodziło mi bardziej o "tego związanego" z naszą sprawą
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

17 Lip 2007, 09:41

oto aukcje jakie po sobie zostawili ci dwaj panowie do dzisiaj, pewnie nawet o nich zapomnieli, proponuje zrobic sobie screenshouty na dowód

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

moze jest ich nawet wiecej ale nie chce mi sie az tak szukac, wystarczą te 6.
BIG A
Nowicjusz

17 Lip 2007, 10:13

W razie czego dysponuję tymi screenshotami albo jak kto woli zrzutami ekranowymi :lol:
..Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy :O)
lordJim
Początkujący

17 Lip 2007, 10:47

Witam wszystkich. Jestem kolejnym który dał sie zrobić w h.. na 4500. Żona dzis dzwoniła do Wrocławia do komórki policji która sie tym zajmuje. Firma Auto m juz nie istnieje. Goście spier... z naszymi pieniędzmi!! Z tego co słyszałem drzwi w firmie Auto M tez już nie ma bo zostały wyważone. [niedozwolone słowo] ludzie jacy my jesteśmy naiwni. Ja miałem odebrać auto dzisiaj ale nie ma sie co łudzić. Żałuje ze nie znalazłem tego forum wcześniej. No ale cóż. Dziś albo jutro odwiedzę prokuraturę w Bielsku Białej i złoże doniesienie o popełnieniu przestępstwa.
oto moje wymarzone okazjonalne auto. Jeśli mogę jakos pomóc to chętnie. Jeśli wy możecie jakos pomóc mnie równiez bedę wdzięczny. Piszcie na forum albo na [email widoczny po zalogowaniu]
A tym squrwielom predzej czy pozniej sie noga powinie...
mieki
Nowicjusz

17 Lip 2007, 10:48

Witam wszystkich oszukanych. Ja też dałem się wpuści w maliny. Dzwoniłem dzisiaj do Wrocławia do Wydziału z Przestępczości Gospodarczej. Panowie się tym zajmą, ale do tej pory nie mieli żadnych zgłoszeń. Jedna rada jeśli ktoś z was zapłacił zaliczkę, to szybko zgłaszajcie ten fakt, ponieważ istnieje możliwoś odzyskania tych pieniędzy bezpośrednio z konta przez organy ścigania. Jeśli ktoś miał wątpliwą przyjemnoś osobiście podpisywac z nimi umowę to też to zgłoście, istnieje jakakolwiek szansa odzyskania pieniędzy. Trzeba zrobic to jak najszybciej i żeby było nas jak najwięcej. Jeśli ktoś z Was chciałby wiedzie coś więcej to podaję numer 0600254022 i meila [email widoczny po zalogowaniu]. Pozdrawiam. Jeśli macie numer sprawy w Prokuraturze to dajcie cynk.
szwej
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Duster Motrio Cup mistrzowskim pucharem
    Pomimo trudnej sytuacji związanej z pandemią COVID-19, firma Renault Polska postanowiła kontynuować puchar Dacii Duster, podtrzymując swoje motorsportowe tradycje. Trzy lata doświadczeń pokazały, że projekt markowego pucharu ...
    QG0 - okres obsługi (standardowy okres obsługi)
    Przegląd ten dokładnie to QG0 (bez systemu przedłużonego czasu między przeglądami). Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy. Po upływie roku należy wykonać przegląd roczny, przy czym przegląd roczny zawsze zawiera serwis ...

17 Lip 2007, 10:48

Moim zdaniem, trzeba nagłośnić te sprawę. Dobrze by było poinformować o tym media. Oni zapewne szukają takich tematów. Czym więcej osób o ty wie, tym lepiej.
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

17 Lip 2007, 10:51

zapomniałem dodac ze Spławski istniej wiem gdzie mieszka i mam numer domowego, ale jak sami wiecie nie odbiera. Ja zawierałem z nim umowe odnośnie Bieleckiego nie wiem nic. Pozdro.
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:05

Ważna sprawa:

przewinęły się w tym wątku osoby, które wspomniały iż otrzymały część zaliczki, albo też wpłacały zaliczkę nie osobiście lecz na konto Spławskiego. Proszę te osoby o podanie numerów kont na które wpłacały pieniądze, lub z których ewentualnie otrzymywały przelewy ze zwrotem zaliczki !
_roberto_

17 Lip 2007, 11:08

dzięki Szweju za rozmowę i rady. Hej wszyscy nabici w butelke. Jak najszybciej zgłaszamy przestepstwo do prokuratury!! To naprawde wazne. Z tego co wiem czas odgrywa kluczowa rolę. Czas przestać biadolic a zacząć działać! Piszcie kto juz zgłosił sprawe
mieki
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:27

jeszcze jedna ważna wiadomość. Na komisariacie na Grabiszyńskiej poinformowano mnie żeby zgłoszenia o popełnieniu przestepstwa wysyłać z dopiskiem KW2184
mieki
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:31

Bardz pilne. Dawajcie wszyscy do Komisariatów w swoim miaście i zgłaszajcie fakt popełnienia przestępstwa. Jeśli ktoś ma numer kp z Policji( karta postępowań) to napiszcie. W zeznaniach powołujcie się na numer tego kp. Wydział PG będzie działał jak wplynął zawiadomienia. Jeśli złożycie do Prokuratury to trzeba będzie czeka ponieważ akta sprawy odeślą do Policji. Nie ma na co czeka .Pozdro.
szwej
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:33

Hej po telefonie na Grabiszyńską dowiedziałam się, że najlepiej jeżeli wniosek o popełnienie przestępstwa będzie składany u nich, jeżeli jednak nie, to żeby do wniosku dopisać KW2184, a będzie on do konkretnej sprawy kierowany.
No cóż nie będę ukrywać, że na komisariacie nie dali żadnych nadzieji na to, że panowie jeszcze się pojawią i doradzili abyśmy już teraz złożyli doniesienie pomino tego, że czas odbioru samochodu upływa dopiero 2 sierpnia.
Tak więc do wszystkich, którzy jeszcze czekają - pędźcie do Prokuratury!!!!
Sabi
Nowicjusz

17 Lip 2007, 11:41

Prosze podajcie numer telefonu do wydziału Przestępczości Gospodarczej. ja juz zgłosiłam na Komisariat Policji.
ekologia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzepin

17 Lip 2007, 11:45

Szweju czyli radzisz nie do prokuratury a na komendę policji?? Co tam zabrać?? Umowę, wydruk ogłoszenia i cos jeszcze?? I potem co?? Prosić ich o jak najszybsze wysłanie do Wrocławia do komisariatu na Grabiszyńską??
mieki
Nowicjusz