Pionek to jadziem z koksem
Skoro właściciele lexa muszą mieć wszystko oem i nowe to napisz mi ile kosztuje
1) oem cewka audi b6 1,8t tylko nie wyszukuj mi najtańszego ścierwa.
2) napisz mi ile kosztuje kompetne sprzęgło luka z dwumasą.
3) napisz mi ile kosztuje abecadło zawieszeniowe pt.górne wahacze przód tylko proszę Cie nie wybieraj śmieci i tu podaj razem z robocizną.
4) podaj cenę kompletnego rozrządu tylko z napinaczem i pompką wody i z robocizną...
5) podaj cenę regeneracji turbiny razem z robocizną
6) napisz nam ile kosztuje w razie czego słupek 1,8t wiesz bo prz turbo zajechany silnik nie jest ewenementem.
7) napisz ile kosztuje skrzynia biegów manual/automat tylko konkrety.
Co do Twoich newsów to kolega któremu szykuje auto na otoczaku zrobił 100tyś.km i żyje, cewki mam ich pewnie z 5 używanych bo nie są jakoś mega potrzebne...co ciekawe Pan od którego zasilam się w graty jak na szybko potrzebuje czegoś mówił mi ż może sprzedać różnych części blacharskich z 20 is ów a skrzynie i silniki sprzeda z kilku sztuk i to często pod jakieś dziwne akcje tuningowe. Zresztą te graty co dostałem w gratisie Pan już sprzedawał pewnie z rok jak nie lepiej.
I tak jeszcze dla Twojej wiedzy to... jeżdże IS mk1, mam na placu 3 szt.moich kolegów które pomogłem im sprowadzić, odpowiadam za ich serwis...a do tego dwóch moich znajomych z którymi wyminiam się gratami na bazie is1 budują auta do zabawy. Więc uwierz mi że znają się na nich do tego stopnia że nawet jak ja czegoś nie wiem to oni mają to w jednym palcu...