Jak w temacie, chciałbym zakupić auto rodzinne do 15 tyś złotych w benzynie. Rocznie raczej będę jeździł około 10 tyś kilometrów. Mocno nastawiłem się na kombi. Myślałem nad Mazdą 6, ale mnóstwo osób odradza z powodu rdzawej koleżanki. Ostatnio widziałem ładną Vectrę C 1.8.
Mazda 6- najlepiej 2.0 i uwaga na rdze ale jak zabezpieczysz nie będzie problemu Mondeo Mk3- j.w Vectra C- dobra, nie gnije, dobre silniki pod gaz BMW E46- dobre, części wbrew pozorom niedrogie, dobre silniki pod LPG, nie gnije.
Przewodnik po konfiguracji nowoczesnego SUV-a klasy premium Dzięki udostępnionym przez Audi zaawansowanym narzędziom możecie skonfigurować kupowane przez siebie auto i w pełni dostosować je do swoich potrzeb. Jak z nich korzystać? Szczegółowa personalizacja modelu Q8 to sposób ...
Miejsce, w którym powstają legendy - Toyota Motorsport GmbH Siedziba Toyota Motorsport GmbH – należącej do koncernu Toyoty firmy inżynieryjnej, zajmującej się od 1979 roku sportami motorowymi – mieści się w Kolonii. Stalowy, dwupiętrowy budynek o powierzchni 30 tys. m² ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.