Witam. Od paru dni jestem posiadaczem Audi A4 B5. W aucie zamontowane jest radio Blaupunkt TravelPilot E. Radio nie obsługuje MP3, a ja nie lubię słuchać radia, więc zastanawiam się, czy dałoby radę podłączyć do niego mój telefon/odtwarzacz mp3. Czy istnieje jakiś kabel/przejściówka AUX, która pozwoli mi na taką kombinację? Nie bardzo chciałbym teraz wydawać kasę na nowe radio tylko dla kaprysu słuchania muzyki.
Przeglądając Allegro znalazłem coś takiego: [link do oferty na Allegro wygasł]
Podaj wszystkie dane radia z naklejki na radiu i zrób CZYTELNE zdjęcie opisu kostki - wtedy odpowiem kompletnie na pytanie
GG:21976197, mail, PW: ikonki po prawej Kody do radia: Seat, Skoda, Audi, VW, Opel, Ford, Renault i inne, również odczyt kodów z pamięci EEPROM oraz odczyt wsadów BIN.
To te same zdjęcia - otwierałem je już zdjęcia opisu kostki NIE SĄ CZYTELNE.
GG:21976197, mail, PW: ikonki po prawej Kody do radia: Seat, Skoda, Audi, VW, Opel, Ford, Renault i inne, również odczyt kodów z pamięci EEPROM oraz odczyt wsadów BIN.
Zdjęcie w rozdzielczości 2592px × 1936px i nieczytelne? A kliknąłeś, żeby przybliżyć? Ja widzę wszystko bardzo dokładnie. W razie czego wyciąłem z tego zdjęcia schemat. Bardziej czytelne już nie będzie, bo chyba bym musiał to radio zeskanować (a wątpię żeby lepiej wyglądało niż zdjęcie).
Sorry - zdjęcia otwierały mi się w 1024x768, ale ja zawsze po swojemu na skróty to robię i dlatego nie widziałem, że oryginały takie spore są Nie mam dobrych wieści - podpięcie samego kabelka nic nie da w tym przypadku, potrzebny byłby emulator zmieniarki -nieopłacalna sprawa przy tym sprzęcie. Ewentualnie można podpiąć się po procesor audio np zamiast fal AM (o ile są 2 kanały wykorzystywane) lub jeszcze innym sposobem.
Muzeum SKODY w Czechach obok fabryki w Mladá Boleslav SKODA zaprezentowała nową koncepcję swojego muzeum, które powstanie tuż obok głównej fabryki producenta w Mladá Boleslav w Czechach. Zmiany mają na celu przybliżenie zwiedzającym historii marki od początków ...
Mercedes Klasy G Luksusowy Mercedes Klasy G także ma wojskowe korzenie. Prace nad niemiecką terenówką rozpoczęto w 1972 roku. Początkowo samochód trafił między innymi do armii Niemiec, Szwajcarii, Argentyny oraz Iranu. Dostępna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.