Bmw E39 - Problem z przetwornicą do ringów

19 Paź 2018, 15:07

Witam,mam problem, otóż spaliła mi się jedna przetwornica do nie oryginalnych ringów , zamówiłem nową taką samą,tyle że nie zwróciłem uwagi na to że ma inne końcówki , jest to poprostu pin i kostka tyle że ja potrzebowałem kostki"męskiej" a przyszła z "żeńskimi". I teraz pytanie czy można poprostu je wyjąć i zamienić,z żeńskiej na męską, czy będzie z tym jakiś kłopot, już wyciągnąłem z nowej i starej kostki i zostaly same kabelki, przesyłam zdjęcie i proszę o pomoc
MikiB
Obserwowany

Zdjęcia: 4

19 Paź 2018, 15:15

Mim zdaniem jak zamienisz i odpowiednio podłączysz kabelki w kostce to powinno być wszystko ok. Skoro przetwornice są takie same to tylko kwestia podłączenia.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Lexus IS Sriracha Red ze złocistymi płatkami
    Z okazji amerykańskiej premiery nowej wersji sedana IS, Lexus przygotował wyjątkowo pikantną stylizację tego modelu, w żartobliwy sposób nawiązującą do jednej z najostrzejszych odmian sosu chili. Auto prezentowane ...