jeszcze jedno mi się przypomniało bo w niemczech na niektórych odcinkach autostrad nie ma ograniczeń. A z kąt mam wiedzieć że akurat teraz mogę sunąć ile fabryka dała? To się chyba auto banda nazywa czy jakoś tak ale głowy nie dam jak coś to poprawcie mnie. Jak to jest oznaczane? Jest znak koniec ograniczeń czy coś innego?
No jezeli jest ograniczenie predkosci, to bedzie ono co kolejny wlot na autostrade. Wlot/zjazd, sie liczy jako skrzyzowanie chyba, jezeli znak nie zostanie ponowiony, znaczy ze ograniczenia juz nie ma, bo przeciez samochody ktore od tego miejsca zaczna jechac autostrada o danym ograniczeniu nie wiedza.
Volkswagen Golf GTI - produkcja seryjna Legenda powraca: seryjny, Golf GTI opuścił linię montażową fabryki Volkswagena w Wolfsburgu. Premierowe auto to pięciodrzwiowy GTI z pakietem Performance w kolorze czerwonym Tornado ze sportowymi fotelami w klasyczną kratę ...
Wyjazd na święta lub sylwestra samochodem Jeśli planujesz wyjazd na święta Boże Narodzenia lub sylwestra samochodem, warto starannie zaplanować podróż. Najlepiej zacząć od zatankowania auta i uzupełnienia płynu do spryskiwaczy przynajmniej dzień wcześniej. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.