Mam problem po wymianie szyby z ubezpieczenia
Uniqa. Wymianę robili Autoglass Sosnowiec i przy pierwszej szybie ogromnie nierówne zaciemnienie z góry jak by ktoś wypalił ciemne paski na całym przyciemnieniu i załamywanie obrazu na długości wysokości wycieraczek (szyba jest panoramiczna jest to Citroen C3 II 2013r.) Dziś byłem drugi raz wymienić szybę na reklamacji i po raz kolejny dostałem totalny bubel. Ma te same wady co stara i jeszcze załamuje obraz po prawej i lewej stronie na wysokości głowy na końcu prawej i lewej belki. Dodatkowo od dołu na zewnątrz pod wycieraczkami brakuje jak by czarnej farby na szybie. Myślałem że brak kleju ale powiedzieli mi w serwisie że to szyba i nie ma związku z ich klejeniem. Mi już ręce i nogi opadają.... Nie wiem co mam robić... Nadal zgłaszać i reklamować u nich ? Poskarżyć się ubezpieczalni która mówi żeby reklamować u tych co mi zakładali ??? A Autoglass Sosnowiec mówi że nie mają innych szyb i ciągle zamawiają od tego samego producenta czyli raz była AGC Automotive a teraz jest Nord glass. Proszę o pomoc i poradę bo sprawa trwa u nich już ze 4 miesiące bo ciągle się bronią żeby dzwonić później to może będzie szyba z nowszej produkcji i może będzie już bez wad.... To jest paranoja. Bardzo proszę o poradę co zrobić w tej sytuacji
![Smutny :(]()