Cześć, Proszę oceńcie stan blacharski tego auta. Poważne ogniska rdzy w progach i na belce środkowej (załączam zdjęcia – stan po prawej stronie i od spodu. Zależy mi na realnej opinii: Czy da się to jeszcze naprawić i uratować ten samochód? Z góry dziękuję każdemu, kto podpowie mi coś z punktu widzenia blacharza, diagnosty albo osoby, która zna temat od podszewki.
Niestety norma. Progi do zrobienia a ta belka z tego co pamiętam to podpórka baku do wymiany. Trzeba sprawdzić belkę zawieszenia, rurę wlewu paliwa i mcpersony. Ogólnie sporo kosztów i nie każdy tym chce się zająć.
Wszystko zależy w jakim stanie jest reszta auta, za jaką kwotę kupujesz i czy chcesz ładować pieniądze. Ja swoją kupiłem w tak dobrej cenie, że chociażbym miał włożyć drugie tyle co włożyłem żeby zrobić spód to się opłaca i tak.
Przyjrzyj się od wewnętrznej strony progom i podłodze z tyłu przed tylnym kołem. Dobrze jest ogólnie przejrzeć całe podwozie na podnośniku żeby po zakupie nie pojawiły się dodatkowe niespodzianki
Legendarna SKODA 966 Supersport Jedyny zachowany egzemplarz wyścigowej ŠKODY 966 Supersport odzyskał swój blask dzięki pieczołowitej pracy specjalistów marki. Jeden z najefektowniejszych okazów czechosłowackiej sceny wyścigowej ...
Bugatti Chiron Ponad 350 km/h w samochodzie ze zdjętym dachem? To brzmi jak koszmar laryngologów. Ale Bugatti Veyron z dachem targa pozwalało na osiągnie takich prędkości. Jednak w przypadku jego następcy nie ma co mówić o ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.