Co myślicie o BMW

Czy BMW ma w twoich oczach złą opinię?

Ankieta zakończyła się 26 Paź 2007, 22:28

Tak
2
25%
Nie
6
75%
Razem głosów : 8

17 Lut 2008, 17:37

BMW to świetne wozy!Kojarzą sie z perfekcjom świetnymi silnikami oraz przyjemnością z jazdy :) Ktoś tu napisał,że kojarzą sie z łysymi dresami i disco polo.Może widuje takich na swoim osiedlu w "bemkach"z 80 roku i później sobie mysli że w każdym samochodzie tej marki tacy jeżdżą,a prawda jest taka,że tylko zamożnych ludzi stać na te wozy.Moim zdaniem BMW robi najlepsze niemieckie samochody bez Porsche oczywiście ale to nie ta sama klasa ;)
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

17 Lut 2008, 19:38

Bardzo fajne autka i ładne
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

18 Lut 2008, 02:34

KOjarzone z drechami zupełni bezpodstawnie. Prędzej z gangsterami :) co do BMW super autka. Mamy e34 :) piękny, duuuuży :), wygodny, mozna powiedzieć, że tani w utrzymaniu, dopóki coś się nie popsuje :)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

20 Lut 2008, 16:14

BMW-Z jednej strony jedzą nimi fani sportowej odzieży notorycznie łamiącej przepisy.Często też widze że właściciele nowych BMW dorównują kierowcą starszych aut.
Z II strony moja mama np jedzi BMW,traktuje samochód jako minivana a palenie gumy,przejedzenie na czerwonym świetle czy wyprzedzanie poboczem na autostradzie jest jej obce.Ja sam zastanawiam się nad trójeczką i wątpie żeby mój styl jazdy nagle zmieniły 3 litery.Wszystko zależy od kierowcy,a że w Polsce buraki wybrały BMW....ale coraz częściej widze drechów w Vw Golfach Civicach czy Imprezach.
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

20 Lut 2008, 16:38

dodajmy ze w Golfach 3 a czasmi w 4 tak samo z innymi samochodami. Raczej auta stare niz nowe. BMW to auto dla wszystkich tych którzy mają pojęcie jak zabójcza to jest broń. Dla ludzi którzy mają odpowiedni umiejętności i potrafią zachować sie na drodze a nie małolatów którzy jeżdżą dla szpanu i nie potrafią nad nim zapanować.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

20 Lut 2008, 16:41

z tą zabójczą bronią to troche przesadziłeś...zwłaszcza jeśli mówimy np o 316,a takie modele są najczęściej w posiadaniu drechów;]
michalmanu
Zaawansowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pasażerowie, nogi w dół!
    W Polsce ponad 90% kierowców i pasażerów zapina pasy(1). Mogą one jednak nie spełnić swojej funkcji, jeśli nie zapniemy ich prawidłowo i nie zajmiemy odpowiedniej pozycji. Kierowca powinien ustawić zagłówek, ...

20 Lut 2008, 16:44

no 316 jest stare i nowych modeli z takimi silnikami nie spotkasz. Ale daj takiemu już 320 i może być ciekawie. Dodam ze kazdy samochód w nie odpowiednich rękach jest zabójczą bronią .
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

28 Lut 2008, 01:16

michalmanu
Zaawansowany

29 Lut 2008, 18:42

Sam ma dwie E-36 BMW 318 do sprzedania i E-60 530i.

BMW są super wyczesane !!!

Jedna wada i to poważna, że nie można zapierniczać na maxa kiedy pada deszcz jak się wchodzi w zakręt (tylni napęd)
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

Miejscowość: Szczecin

29 Lut 2008, 19:42

PHAETON SZCZECIN napisał(a):BMW są super wyczesane !!!

Jedna wada i to poważna, że nie można zapierniczać na maxa

ile Ty masz lat?
Mam wrażenie że czytam 12 latka z forum onetu...
michalmanu
Zaawansowany

29 Lut 2008, 19:47

A co jeździsz jak kozak ?

Z jaką największą prędkością prowadziłeś auto ?
Jakie sa twoje rekordy prędkości ?
Z jaką prędkością jechałeś w lesie ?

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

To moja mała, jest po lekkich zmianach i zamykam nią budzik, jaki masz sprzęt synu ?
Ostatnio edytowany przez PHAETON SZCZECIN 29 Lut 2008, 19:56, edytowano w sumie 2 razy
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

29 Lut 2008, 19:51

nie...
ale Twój styl wypowiedzi idealnie pasuje to osoby którą wyżej wymieniłem.
PHAETON SZCZECIN napisał(a):
Z jaką największą prędkością prowadziłeś auto ?
Jakie sa twoje rekordy prędkości ?
Z jaką prędkością jechałeś w lesie ?

To moja mała, jest po lekkich zmianach i zamykam nią budzik, jaki masz sprzęt synu ?

to chyba naprawde nie rozumiesz o co chodzi...
Już pomijam fakt że wypowiadasz się na poziomie 12 latka ale trzeba być naprawde.... żeby umiejetnośći w prowadzeniu samochodu oceniać na podstawie osiąganych prędkości i posiadanego samochodu.
michalmanu
Zaawansowany

01 Mar 2008, 00:28

Kolego nie prędkość się liczy a umiejętności.

Bez urazy ale Tobie można zadać takie pytania:

1. Gdzie masz rozum jak jeździsz tyle po lesie?
2. Co na to inni pasażerowie?
3. Nie uważasz, że Twoje pytania są trochę "niedojrzałe" ??
4. Myślałeś o tym, że możesz spowodować szkodę innym użytkownikom drogi?

Tak poza, to ciekawey jestem gdzie osiągałeś te demoniczne prędkości
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

01 Mar 2008, 13:16

Inni pasażerowie ?
Kiedyś z kolegą podwoziłem BMW 750i dwie laski na stopa wykręciliśmy na prostej do Pobierowa 270 km/h, laski piszczały w niebogłosy nawet jedna się zesikała.

Te demoniczne prędkości, jak się ma dobrą furę, można osiągnąć wszędzie w mieście, na tracie, nawet na krótkiej prostej do plaży.

BMW nie są dla amatorów, ostatnio jadąc w Niemczech przy 160 w zakręcie troche mnie znoisło na drugi pas, oczywiście padał deszcz.
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

01 Mar 2008, 13:25

[*] nie wiem czy śmiać czy płakać? :shock:
michalmanu
Zaawansowany