Co myślicie o BMW

Czy BMW ma w twoich oczach złą opinię?

Ankieta zakończyła się 26 Paź 2007, 22:28

Tak
2
25%
Nie
6
75%
Razem głosów : 8

01 Mar 2008, 13:33

Kochany jak nie masz poczucia humoru to się nie śmiej.

Kiedyś miałem BMW E-36 320i i chciałem popisać się przed dziweczyną która mi się podobała, rozpędziłem sie znacznie i chciałem podjechać i zachamować przed nią z piskiem, źle obliczyłem odległość, inne je koleżanki uciekły ona stała dumna z ręką, żę zatrzymam się przed jej palcami, nic z tego pierdyknełem ją i wpadła mi na maskę, brakowało mi doświadczenia i przeceniłem swoje możliwości ale uważam, że też było wesoło.
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

Miejscowość: Szczecin

01 Mar 2008, 13:35

nie no nie mogę...masz koleś wyobraźnie :lol:
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

01 Mar 2008, 13:39

Nie rozumiem waszego podejścia, dlaczego jesteście tacy spięci, zawsze podchodzę do wszystkiego na wesoło.
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

02 Mar 2008, 00:26

PHAETON SZCZECIN napisał(a):To moja mała, jest po lekkich zmianach i zamykam nią budzik, jaki masz sprzęt synu ?

Mnie nie stać na taką brykę. Mam Astrę i też mi wystarcza.
Czy bryka jest jakimś parametrem umiejętności?
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

02 Mar 2008, 02:47

A mnie stać bo ciężko pracuje w kopalni
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

02 Mar 2008, 15:05

1. Nie odpowiedziałeś na pytanie. Czy samochód jest wyznacznikiem umiejętności kierowcy?

2. To, że ciężko pracujesz to już Twój problem.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Autocasco dla motocykla - o czym pamiętać
    Jazda motocyklem kojarzy się z radością i przyjemnością, jednak nie można zapominać o potencjalnych ryzykach i nieprzewidzianych sytuacjach, jakie się z nią wiążą. Aby finansowo zabezpieczyć się przed ich skutkami, warto ...
    Kupuję samochód - gdzie rozglądać się za autami?
    Zastanawiasz się nad zakupem samochodu? Na pewno jest to dość stresująca chwila, patrząc szczególnie na fakt, iż nowości nie brakuje. Im więcej posiadamy pieniędzy, tym większy zakres możliwości mamy do wyboru. Niezależnie ...

02 Mar 2008, 15:52

pheaton ile ty masz w ogóle Beemek?
tu e36, tu 750? jeszcze jakąś zanjdziesz w garażu?

jak dla mnie szpanowanie prędkością i brakiem umiejętności jest jakieś mało inteligentne. jak można mierzyć czyjeś umiejętnosci w prędkości maksymalnej? każdy głupi rozpędzi samochód na prostej. spróbuj wykręcić w miarę dobry czas na torze wyścigowym, wątpię, żeby trzymanie gazu w podłodze pomogło.
osa54
Nowicjusz
Awatar użytkownika

02 Mar 2008, 20:10

Mam dwie i jedną będę sprzedawał, tą 750 zostawił mi kolega na tydzień.

A jeśli chodzi o prędkości to jeździłem kiedyś passatem 1.8i i jedynym autem które mnie wyprzedziło było to BMW 850i ale nie zgubiło mnie całkowicie bo go dogoniłem, facet zwalniał w zakrętach, na trasie Świnoujście - Szczecin.
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

02 Mar 2008, 22:31

Bez urazy, ale Twoje przechwałki jakoś na mnie nie robią kompletnie wrażenia...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

02 Mar 2008, 23:40

Ruszyłeś kiedyś z piskiem opon w tłum ludzi i widziałeś jak sprerniczają z ulicy na chodnik.

A wiesz co jest najśmieszniejsze, że jak bym kogoś potrącił to miałem pierwszeństwo, bo ci ludzie nie byli na pasach !!!
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

03 Mar 2008, 00:04

No racja racja. Strasznie śmieszne...boki zrywać :twisted: z piskiem czasem ruszam, ale nie po to, by straszyć ludzi, tylko żeby usłyszeć miły dla ucha pisk...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

03 Mar 2008, 00:05

to nie jest ani mądre ani śmieszne.

tylko niepotrzebne OT i tyle

również przepraszam za OT
osa54
Nowicjusz
Awatar użytkownika

03 Mar 2008, 11:33

PHAETON SZCZECIN napisał(a):Ruszyłeś kiedyś z piskiem opon w tłum ludzi i widziałeś jak sprerniczają z ulicy na chodnik.

A wiesz co jest najśmieszniejsze, że jak bym kogoś potrącił to miałem pierwszeństwo, bo ci ludzie nie byli na pasach !!!

To byś się zdziwił, jakbyś kogoś potrącił i przyjechałaby policja. Świadków przeciw sobie miałbyś tylu, że policja na wstępie nie dałaby Ci żadnych szans. Gdybyś jechał i potrącił kogoś kto nie był na pasach, to może byś się jakoś wykręcił, ale że stałeś i ruszyłeś w tłum ludzi, to nie wiem czy na mandacie by się skończyło... .

Poza tym im dłużej czytam te Twoje przechwałki, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że masz bujną wyobraźnię. Bywa, niektórzy mają takie przypadłości.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

05 Mar 2008, 16:49

Kochani byliście kiedyś w wakacje nad morze i co można zobaczyć tłum ludzi chodzi gdzie chce.

Kiedyś jechałem busem i trąbie i trąbie a dwóch facetów idzie w Pobierowie środkiem po ulicy, podjechałem bardzo wolno i wjechałem jednym kołem na chodnik i wymierzyłem tak żeby zachaczyć faceta o ramię lusterkiem, kiedy wiedziałem, że musnę go dodałem gazu, facet złapał się za rękę i skręcał z bólu, pewnie miał wielkiego siniaka ale w ten sposób nauczy się, że nie wolno chodzić środkiem i trzeba schodzić jak ktoś trąbi.
PHAETON SZCZECIN
Początkujący

05 Mar 2008, 18:02

Ale mu pokazałeś!!! Jaaaaaaa!!!! "Kuuulllll" :)
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika