Gratuluje ! Jesteś taki sam jak wielu fanatyków tych jakże wspaniałych maszyn
![Wink ;)]()
Jak bym czytał Auto Świat się czuję jak tego "słucham". Kolega dobrze mówi z lat 80 no może 90, motoryzacja poszła do przodu a VW nadal stoi na tym samym poziomie ze swoim klekoczącym 1.9 TDI oczywiście tylko tym na Common Railu bo te eksperymenty z pompo wtryskiwaczami coś im nie wyszły
![Smutny :(]()
tak samo większe silniki... no i nie można zapomnieć o o słynnym Tsi 1.4 dajmy na to, awarie i jeszcze raz awarie. A w tych ich "dizelkach" można było nawet silnik zatrzeć, wtedy to można brać kredyt. Renault ma 1.9dci nie udany, a 1.5 nie jest super trwały ale jakoś ma sporo dobrych opinii a VW cała mase beznadziejnych silników ... tylko o tym się nie mówi, bo po co ważne że handlarz powie że Tdi jest najlepsze. Nie będę się tutaj wymądrzał ale trzeba trochę popatrzyć, bo grupa VW świetnie wszystko naśladuje i kopiuje
![Wink ;)]()
Bardzo dobrze że powoli w Polsce ludzie zaczynają patrzyć na całą motoryzacje troszkę inaczej. Aha a te ostanie super zmiany które chce wprowadzić koncern VW- Audi są pewnie Ci bardzo na rękę, tylko oni mogli na to wpaść dlaczego - bo chcą więcej zarobić bo ich sprzedaż spada .. Poczytaj o swoim wybitnym VW :
http://www.wykop.pl/ramka/1573719/mozli ... -w-polsce/ Puki co wszędzie Cicho .. taki ten VW idealny
I ja nie jestem anty VW sam jeżdżę Oplem
![Uśmiechnięty :)]()
Tylko że ja umiem trochę poczytać, wywnioskować, a potem się wypowiadać.