Witam mam pytanie Zmieniałem ostatnio sprzęgło w warsztacie . Gdy dziś otworzyłem maskę zauważyłem, że jeden przewód leży na silniku nie podłączony nigdzie . Moje pytanie więc jest takie dokąd idzie ten przewód ??? Link do zdjęcia poniżej.
mbinek2 napisał(a):Witam, o ile dobrze widze jest to przewód idący do przepustnicy, widocznie ktoś w warsztacie nie wpiął go do końca i wyskoczył, pozdrawiam
to i tak jeszcze nie jest najlepsze...moja siostra przyjechała kiedyś do mnie, błagając o pomoc bo jej samochód stuka... okazało się że jeździła z odkręconym akumulatorem:D
Przewodnik po konfiguracji nowoczesnego SUV-a klasy premium Dzięki udostępnionym przez Audi zaawansowanym narzędziom możecie skonfigurować kupowane przez siebie auto i w pełni dostosować je do swoich potrzeb. Jak z nich korzystać? Szczegółowa personalizacja modelu Q8 to sposób ...
Poskramiacz śniegu z 1934 roku - Skoda Popular Czeska marka rozwijała przemyślane i skuteczne sposoby na radzenie sobie z dużym śniegiem i trudnym zimowymi warunkami już ponad osiemdziesiąt lat temu. Znany model POPULAR dokonał podczas zim lat 30 wielu spektakularnych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.