Corolla E11

16 Lip 2008, 16:55

Dzień dobry,

generalnie interesuje mnie ta właśnie marka, model z tego rocznika, bo raczej w wyższym nie zmieściłabym sie finansowo, ale mimo wszystko w okolicach 2000 roku. To jeździ już w takim wieku? :mrgreen: W posiadaniu mam około 15 tyś. + / i 2,500. Zmieszczę się ? , bo wg allegro raczej ciężko trafić.. jako tako jeszcze nie chodziłam, żeby porozglądać się w komisach itepe. Szukać w benzynie, dieslu? Nie pisać nic o gazie. :mrgreen:

ahha, 2/3 drzwi, tak!

podzielę pytania na kategorie, miło jak ktoś odpowie i ewentualnie coś od siebie dopowie, bo może coś pominęłam. Silnik, spalanie, karoseria, sprawność ogólna bla bla bla.

tu łowy z allegro :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

dziekuję, pozdrawiam autorów sensownych odpowiedzi :wink:
Ee?
Nowicjusz

Miejscowość: he he

17 Lip 2008, 08:04

Corolla skoro ci sie podoba to cóż.....zawsze można coś wybrać. A nie chcesz czasem innego Japonca, może almere??

1) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

2) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

-------------------------------------------------------------------------------------
3) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

4)http://otomoto.pl/honda-civic-C5712377.html

Moje propozycje :)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

17 Lip 2008, 11:29

zwróć uwagę, że ta almera ma 2.2 silnik, a to fajnie może iść z ubezpieczeniem koszt.. :mrgreen:

Civic za duży, taka pupa niezbyt..

a coś poza tymi modelami?
Ee?
Nowicjusz

Miejscowość: he he
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota Corolla Verso (2001–2007)
    Bazująca w znaczniej mierze na Toyocie Corolli 9. generacji, Toyota Corolla Verso została zaprezentowana w 2001 roku. Oprócz walorów w postaci do maksimum praktycznego wnętrza oraz bagażnika o pojemności 417/1760 ...