masakrator88 napisał(a):ja w swojej polo takowej nie mam. Nie wiem do czego to jest i czy mozna z tym jeździć.
Mozesz z takim bólem jezdzic...Jest to przewód do filtra powietrza od kolektora wydechowego.Po uruchomieniu silnika zasysane jest wtedy cieple powietrze.Myślę ze ma to wpływ na pracę silnika...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
To jest aluminiowy przewód doprowadzający podgrzane powietrze od kolektora do układu dolotowego silnika(przydatne w czasie rozgrzewania motoru).Tam masz jeszcze termostat,sprawdź czy funkcjonuje, czyli otwiera się pod wpływem wysokiej temperatury
Benzyna, diesel czy hybryda? Jaki silnik wybrać? Wybór pomiędzy benzyną, dieslem, a hybrydą zależy od wielu czynników, takich jak indywidualne preferencje, styl jazdy, środowisko, w jakim poruszasz się i budżet. Przyjrzyjmy się każdemu rodzajowi silnika oraz ...
MORPHOZ - samochód, który możesz modyfikować w zależności od potrzeb Renault MORPHOZ to modułowy studyjny crossover z napędem w 100% elektrycznym, z możliwością indukcyjnego doładowania nawet podczas jazdy. Zapewnia dostęp do internetu i mobilnych usług oraz możliwość jazdy autonomicznej poziomu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.